28 Şubat 2009

öss ye girmenin bağımlılık yüzdesi hmm hesap dıt dıt.

öss'ye tekrar giricem bebeğim. evet tekrar. neden? bilmem... Yok İstanbul'dan Ankara'ya mı höh yani.. istanbul'dan sonra Ankara çekilir mi? Çekilir be..Belki olur da gerçek olur hayallerim. Ben de o lanet okunan sevilip sevilmediği bi türlü anlaşılmayan gri memlekete gider İstanbul'a da 2 sene yaşadığım fahişenin kendisidir derim. Adına neler yapıldı İstanbul e ben de geçmesem üstünden eksik kalırdım belki derim, ya da 2 sene daha burda yaşar kaygan vucudunda zevk almaya devam ederim. Sıçayım İstanbul alışamadım sana!!!

24 Şubat 2009

Etik-Ben


Bir arkadaşımın yazısı bu; çok beğendim paylaşıyım dedim:)


Hep aykırı olduğumu düşünmüşümdür... Bu farklı olmaya çalışmak ya da olmaya çabalamak diil. Zaten dışardan bakıldığında dersleri çok iyi , ailesiyle - arkadaşlarıyla uyumlu biri olarak görünüyorum. Öyle de ; fakat bu uyumlu olduğum kişilerin koymuş olduğu "etik" diye de adlandırdığımız kurallara genelde uymam , dışardan öyle görünmesine rağmen... Yani ne biliyim çocukken şunlar doğru diye öğretilio ve onlardan birine uymadığımızda kendimizi kötü hissetmemiz için ellerinden geleni yapıo etrafımızdakiler. Böylece buna alışıoruz; ilerde uymadığımızda gene pişman oluoruz ve bunu "vicdan" olarak adlandırıoruz. Hep merak etmişimdir, bu ahlak ya da etik kurallar kime göre etik??? Neden uymak zorundayız ya da uymayanları neden dışlıyoruz? Belki de dıştan belli etmeyişimin sebebi de dışlanma korkusudur. Genelde çocuklar ailenin yansımasıdır derler ; fakat ben buna inanmıorum!!! Belki de doğrudur da onların karanlık kalmış yanları veya bastırılmış kötü duygularının dışa vurumuyumdur , kimbilir?... Hayatımda yaşadığım hiçbişiden olmadım. Bi çok erkekle öpüştüm , kimiyle daha da ileriye gittim ama pişman olmadım. İlkinde biraz kafam bulandı , ama hemen geçti. Sözler verdim yerine getirmedim, yalan söyledim , içki içip saçma sapan hareketler yaptım , rol yaptım seviomuş gibi , bilerek baştan çıkardım... Daha neler neler... En kötüsü de bu yaptıklarımın tadını çıkardım!! (Benim için kötü diil , kurallar kötü olmasını gerektirio...) Bazen düşünüorum Allah korkusuda mı yok kızım sende diorum kendi kendime... İnanıorum varlığına ve bu yaptıklarım için yanacağımdan memnun olucam sanırım. Dünyada tadını almadığım şeyler kalmamış olcak ve ahirette de... Cennete direkt gitmek istemem doğrusu , cenneti önemli kılan şey cehennemin varlığıdır çünkü... Vicdansız mı oluroum şimdi? Etik toplumla da iyi anlaşıorum, eeeeeee??? Daha ne o zaman? Bence herkesin bi kirli çamaşırı olmalı ortaya dökülecek... Ne korkunçki hayatın tadı etik değerleri çiğneyince çıkıo. Aşırı doz eğlence oluo ve yaşadığın iyi şeylerdense bunlar daha çok aklına kazınıo. Bence kişilik oluşumunda en önemli etken gene etik kuralları çiğneyerek yaşadığımız olaylardan çıkardığımız derslerdir... Toplumu mu baştan çıkarmaya başlıorum ne?? İnsanoğlunun zamanında koyduğu bu yazısız kanunları reddediorum ben... Hayatın tadına varmaya , dersler almaya devam edicem... Etik! Peh!!! Çok fiyakalı sözcük doğrusu, adını duyunca bile insanın her ne anlama geliosa ondan istiorum diyesi gelio:)

foto:deviantart

23 Şubat 2009

gül-me dedi deli karı


çok gülmem çok gülenleri de sevmem sürekli gülmenin iyi bir şey olduğuna inanmam ve sürekli gülmek isteyen, bunu tek aktivite edinenlerden hoşlanmam. arada adam gibi sohbet edebileceğim birileri olsun, mis gibi oturalım konuşalım, yeri gelince gülelim. ne o öyle sürekli bir geyik modu, sürekli bir hadi ot haha hadi bok hahaah modu. sıkıldım lan. etrafımda sürekli geyik çeviren bir güruh var ve ben de dalga içerisinde kendime insan arıyorum. yetti ulen yetti yok mu konuşulacak biri yok mu normal dercede gülme isteği duyan.

ben mi anormalim bilemedim. sürekli gülen insanlar sizce de garip değil mi, ya da bunu amaç edinen sahte yüzler.

Böyle insanların yanında vakit geçirmek bana zaman kaybı gibi geliyor. konuşmanın odak noktası konuşup anlaşmaktan çıkıp ben daha komiğime, ordan da daha çok gülelime. Len oğlum bi de muhabbet edebilsen, dert dinleyebilsen, insanları anlayabilsen ne güzel olur. Oysa sen gülmeye programlanmadın sadece a insan evladı neden bu halin, ağlayabilmen de gerek insan olmak için, bi de sinirlen,ya da bi duygu göster gülmek haricinde. Ne bu bi furya mı moda mı ya da, hepsi beni mi buldu bunların anlamadım; ama sıkıldım artık. Birazcık konuşmaya ihtiyacım var. Var mı sesimi duyan??

Yeni insanlar tanıyıp yeni şeylerle uğraşmak istiyorum. Yeni yerlere gidip sosyalleşmeye ihtiyacım var. Yalnız değilim ama bunca kişinin arasındaki yalnızlık hissi çook daha fena.

Seviyorum gülmeyi ama yerinde olsun, Yapmacık kahkahalardan sıkıldım. Ömrümde etmediğim kadar nefret ettim kadın kahkahasından.Allahın cezası yurt denen bu yerden de sıkıldım.Evim olsun istiyorum artık.Yetti bu kadar işkence. İnsanca yaşamak istiyorum lan ben, çok mu! tüü size eşşek herifler gülerken canımı okudunuz lanet karılar ya!!

foto:deviantart

15 Şubat 2009

şibidik terlik şip şip






Şibidik terlik kadar kullanışlı, bir o kadar da rahat bir şey yoktur heralde. Şimdi bu çok amaçlı zerzevat annelerin sağ kolu, en önemli silahıdır. yaramazlık yapan ufaklığa fırlatılır ki 200km/h ulaşabilir ve de indiği yerde gülle etkisi yaratabillir. küçükken benim bi sevgi teyze vardı burçin'e terliği fırlatır dururdu. Sonra da getir gız diye arkasından bağırırdı. Çok komikti lan burçin burnundan sümükler aka aka bi de terliği geri götürürdü annesine.
Benim bi isteğim var. Böyle çok süper bi alışveriş merkezinin yakınındayım ben İstanbulda. Sakız almaya oraya gidiyorum-gitmek zorundayım bakkal yok çünkü yakında- yani düşün. İşte millet o mekana deli gibi süslenip püsleenip pür makyaj geliyo taam mı. Ben de altta eşofman, üstte bi tişört modunda gidiyorum hep. İşte oraya bi gün bu şibidik terliklerle gitcem lan. Ayakkabı giymeye üşendiğimde kapının önündeki o çöp atma terliğiyle aşşa inerdim ben. Şimdi büyüdük abla olduk ya artık ille de spor pabıç ille de bot giycez. Bi de ufak bir gızken ben annemin topuklularını giyer ruj sürerdim her yanıma. Çok meraklıydım süse püse. Herkes çok süslü olcam sanıyodu. Yanıldılar lakiiin dikkat ederim giyimime hala. Sümdük olmaya tahammül edemem yaaağni. Şibidik terliği de çok seviyorum ama, flipflop flipflop. Parnak arası olur, lastik altlı olur, sesi bile güzel sürürken! Giyip gidecem anasını satıyım. Elimde olsa sabo doktor teliğiynen gidecem ya! yetti ulan nedir bu süs; özünüze dönün, ninca törtılslı terliklerinizi hatırlayın. Saboları, Ceyo rekli sandalları hatırlayın. İşte o sizsiniz canlarım.. Üzgünüm ama gerçek bu ve de ben bu gerçeği seviyorum!



bunu eklemesem içimde kalacaktı. ceyo sandalları da çok aradım ama bulamadım:(
1st foto:deviantart

12 Şubat 2009

Küçük benin sinsi davranışları silsilesi


küçükken oyuncaklarım acayip kıymetliydi benim. Böyle ufak çocuklu misafir falan gelceğinde parnak kadar olan ben odamın kapısını kilitlerdim. Barbielerin saçlarını hiç taramadım, resmen uzaktan seyrettim oğncaklarımı. Ulen onlar oynama saçını başını yolmak içindi oysa ki. Bi de ben şöyle bir evlattım hep ; uslu fakat alttan alta çimdik atanlardan. O yüzden yapılan yaramazlıklardan ben hiç sorumlu olmadım. Çünkü ben hesap yapıp planı kurar, kendime kurbanlar seçer onları kullanırdım. Merve sen arkadan dolanıp taşları topla, Mahmut sen geçen minibüsü durdur, Berna sen de taşları at minibüse. Ben arkada size sığınak yapçam sonra koşup saklanın benim yanıma. Ben burdan etrafı kolaçan edicem. Tahtında oturan ben herkesi organize eder izlerdim. Bi gün arabalaran taş atmaca oynarken oyuna katılıp dana kadar taşı bi arabaya atmıştım looop diye ses çıktı lan. Çok büyüktü taş. Sonra adam döndü bizi kovalamaya başladı. Benim bi arkadaşım vardı bu ağladı falan ben gayet soğukkanlı hiç koşmadım bi filmde görmüştüm suçlu adam kaçmıyodu bunu bulamıyolardı. beni de bulamaz o zaman dedim. DÜşün g.t kadar çocuk bu ya! canım ben.. İşte kaçmadım adam hiç bana bakmadı bile bizim elemanları tuttu. Tehdit etmiş babanıza dicem diye. Ben de korktum sonra babamı bulcak beni söylicek diye. Benim baba bi de serttir asker adam yani. Sıçardı azıma. Küçükken sevimliydim ben. Canım benim ya...Çook yalan söylerdim ama, milleti fakiriz bizim paramız yok diye kandırırdım. Millet zanginiz diye hava atarken ben bi nevi küçük emrahtım onların haayatında. acırlardı oyuncak falan verirlerdi. Şeker alırken para toplar bana da alırlardı. Cebimde 250 bin varken kıskıs gülerdim. Asalakmışım lan. Şimdi kaldıramam bunu.benim borcumolmasın da ben millete ısmarlarım derim. İnsan değişiyo. Çok hem de. Ben her halimi seviyorum ama. Mucuk.
foto:deviantart


02 Şubat 2009

gün günü gündeki günlük pastalar


yemek ne büyük zevk yalebbi! ye ye ye geber yani o derce severim ben yemek yemeyi. bi de benlen yemek yiyenin iştahı açılır argadaş tasdik ettim onayladım. şimdi yemek yemeyi bilen iyi yemek yapar derler; işte ben yavaştan yapıyorum pastaydı börekti. hatta dolmaydı, barbunya pilavdı falan. Geçende misafir geldi işte börek, patates salata, pasta neyin yaptık annemle. anam bilinçaltıma işlemiş yamakteyiz poroğramı yüzünden sürekli bi kıl yün var mı, yok tatları nasıl, çatallarda parmak izi mi var, masada çatal yerleri, mendiller evat diye stres haline girdim. elimde kağıt kalem tamam diye tik atıyorum çılgın gibi. ulen kadınları içerde yorum yapsınlar diye yalnız bile bırakıp gizlice dinledim düşün allahtan laf etmediler powerpuff girl olur uçardım bak yeminlen . yok eleştiriye açık değilim değil. ama emeğe saygı lütfen yağni. ellerime sağlık süperdi hepsi 10 üzerinden 10 bir de yıldızlı pekiyiyle tiramisu. 

foto:deviantart