30 Haziran 2009

Şehvöltmetre


Yazları gazoz içmeyi her şeye tercih edebiliyorum; hamamdan sonra içilirmiş gazoz rehavetten heralde.. 

Sütlü dondurmalar yani nasıl desem kornetto falan beni serinletmio, twister, buz parmak gibi buzlu dondurmaları serinlemek için; sütlü mütlü dondurmları tatlı niyetine yiyorum.

Fotoğraf çerçeveleri böyle papatyalı falan olanları artık hediye edilmesin; dandirik biblolar ve de saatler de..

Makyajdan yüzü seçilmeyen kızlar ciltlerine hafiflik tatili varmeli; yüzleri gözleri görülebilmeli o günlerde.

Mor güzel renk ama her mor değil.

Üniversite hayatımın rekorunu kırıp bir dersten 90 la geçtim. Bi tanesinden 98le geçmeyi bekliyorum fakat daha açıklanmadı. Hadi hayırlısı..

İnşaat işçilerinin işi çok zor; çok tehlikeli...Kolaylık diliyorum..

Bihter ve Behlül aşkının şehvet kıvamını ölçen bir aygıt icat edilsin adı şevetmatik ya da şehvetölçer olabilir. Şehvöltmetre de olabilir bak.

Gözlük yerine lens kullanıyorum -şeffaf olarak belirtmek istiyorum balık gibi dolaşmıyorum renkli renkli- fakat gözlüğümü seçerken çok inceleyiciyimdir. Aman hafif olsun; aman şöyle olsun, böyle olsun kıl yün.. 

Bebeklerin gelişimini incelemeyi çok seviyorum; gelecekte bebek olmak istiyorum.

Tatil planı yapmak çok güzel; planları gerçekleştirmek daha da güzel. 

Herkese gerçekleşecek tatil planları..

foto:deviantart

28 Haziran 2009

haberler ve de enfes yorumlar Vol-1


Bugün bir internet gastesinde okudum 'telefonlarınız toplanabilir dikkat' diye bi yazı yazmışlar. 

Yazının içeriği de diyor ki türkçe karakteri desteklemeyen telefonlar toplatılacakmış temmuzdan itibaren. Fakat içerik bomboş yani kullanıcılarınki toplanıp nolucak; yeni telefon sağlanacak mı hiçbir şey yok. Beni asıl ilgilendiren yorumlar oldu:)

şöyle kii;

pesicik

Tüh türkcelle yazık oldu gördünmü bak artık 2 mesaj parası alamıcak.....bi iyi olduki...

yorumcu başı

ben vermem
ben vermem arkadaş para verip aldım bedavamı sndın...

---------------------------

Hadi bunu geçtim Özcan Deniz ölse cenazesine kaç kişi gider anca 15; hepimize-akrabalarına- sırtını döndü demiş kuzeni  ve de yorumu almış ..

SENDEMİ LEYLA (kullanıcının adı bu yoksa ben biliyorum mi'yi aayrı yazmayı taam mıı)

yerdemi kalcak belediye kaldırır normal insan olsan bunları söylemessin demekki problem var sende kardeş aklını başına topla kendi işini kendi halled meye çalış...    (imlaya dokunulmamıştır)

--------------------------

17 yaşında sünnet olan sayın İbrahim Tatlıses parasızlıktan sünnet olamadığını açıklamış..

ercum

17 yaşında değil
askere gittiğinde acemi birliğinde kestirmiş, kardeşi açıklamıştı, ayrıca simavilerle ilgili belgrad ormanlarında bir macerası varki, bu kasedide cem uzan ele geçirip, partisi için mecburi çalıştırdı tatlısesi....   (artık orasını bilemiciiz biz haberin yalancısıyız askerde mi, şantajla kasette mi..)

Tulliana

Şimdi bu adam kalkıp harranda balta vardı da bizmi kestirmedik der eminim.... (balta da iyi fikirmiş:))

---------------------

Son olarak Nokia N97 telefon değil bilgisayar mübarek demişler - ki kendisi bir cep bilgisayarı büyüklüğünde..Yorum:

emin
yau bu otobüs gibi telefonlar kullanılmıyor.....(senin de işin zor be emin..)

ağhhh ağhh güldürdünüz beni yorumcular; hep yazın yorumlarınızı sizsiz--ay ne garip oldu siz-siz- tadı çıkmıyor haberlerin...

foto:deviantart- (bayıldım)

27 Haziran 2009

İtiraf ediyorum turkcell'i de vodafone'u da sömürüyorum


evet evet bir şey itiraf ediyorum.. 1 aydır kontör almıyorum.. Turkcell'in her yöne bedava tarifesini kullanan tanıdıklarım beni arayıp telefonu kapatmıyorlar ben de koyuyorum bi yere teli saatlerce duyuo öyle. ben de cep arandan kontör kazanıyorum. Mesaj atmıyorum ama herkesi arıyorum. Çok utandım.. affedin.. Ya da çok zekiyim naaapıyım..

foto:deviantart

26 Haziran 2009

24 Haziran 2009

DİKKAT!mide bulantısı yaratabilecek yazı


Özel sektör nedir bebek? Saçma sapan kuralların işlediği bir şeyler işte diye kestirip atabilirim şuan. Herkes yaladığını tükürüp, ardından laf üstüne laf söylediği adamla can ciğer kuzu sarması olabiliyo. Şaşırıp kalıyosun; hiç beklemedim diye kalıyosun. Bu aralar ben böyle ağzım bir metre açık özel sektör haberleri dinlemekteyim. Eğitim sektörünün dahi en içinde kurulmuş dandirik dersane sistemi-gereksiz, son damlasına kadar bizlere özgü- bile böyle işliyo. 

Biz Türklerin kanı çok kaynar; hemen iyi oluveririz; ardından söylemediğimizi bırakmayız. Çok muhabbet tez ayrılık getirir lafı bizde ondan böyle yaygın heralde.

Telefon tutkusu olan biri değilim ama dokunmatik şeyler neden beni böyle cebediyor.. Hayır hayır bu oyuna alet olamamalıyım!! Bugüne kadar arasın mesaj atsın bi de mp3ü olsun yeter dediğim telefonumu hor görür oldum; niçün ama niçün sana dokununca beni benden almıyorsun bebek diye iç çekmekteyim..

MacBook sizce de çok zarif değil mi..

Allaam bana noluyo böyle bi elektronik sayko olduum:(

Diş iipi kullanırken kendimi hep derin düşünceler içinde bulurum. Hayattan ne bekliyoruma kadar giden derin düşünceler. Bİliyorum çok iğrenç ama kendimi durduramıyorum. Dİşlerimi fırçalarken bu olmuyo çünkü dişimi asla lavabo başında fırçalamam. Evin çeşitli odalarında dolaşırım; pc başına gelirim; tv izlerim vs. Ondandır ki yaklaşık 10 dak sürer.

Bir kere dil temizleyicisinden dolayı çıkarmıştım sabah sabah.. IYyy ne iğrenç yazı bu yareppim..

Saçında bi ton jöleyle dolaşan erkekler çok iğrenç gözükebiliyosunuz. Ya da uzun ve bakımsız saçlarınız çok iğrenç olabiliyo. Uzatıyosan bakıcaksın; bakmıcaksan uzatma yaaalı yaaalı böö:S

Sandalet giyip ayak tırmaklarına oje sürmeyen bayanlar; yapmayın etmeyin.. Ayaklarınız hakketen çok hoş olmadığı sürece çok kötü bi görüntü oluyo; kötü oluyo işte oje sürün.. Hem yazz geldi artık bi bakın kendinize acık..

Sevgililere aynı şortu giyme mevsimi geldi hayılı olsun. Sevgi pıtırcıkları hiç de pıtır değilsiniz..

foto:deviantart

22 Haziran 2009

Yuva Kurtarma Kurumu

evde bir karmaşa bir hareketlilik...
Durağan, kendine has yaşamımdan sonra ayrılmak üzere olan çiftleri birleştiren ailem yine iş başında ve bir çifti ayrılmadan kurtarmaya çalışıyor.
Yarın daha da karışık olacak işler.. Ailenin çocukları da gelicek.. Ben bu işler nasıl yürür pek kestiremem.Elbet söyleyecek lafım olur ama sınırlı kalır ne yazık ki. Yapıcı ve bünyeye iyi gelen biri olduğum söylenir durur ama bu nasıl bi sorumluluktur? Bilmem..
Anlaşamayan eşler, kendileri çözüm üretemeyen kişiler bunlar; ne kadar sağlıklı olabilir ki müdahalelerle?
BArışsınlar da isterim fakat belki de böyle olmalıdır??
Babam pes etmiş gibi..Yok olmaz bunlar diyo; ama olmicağından değil; ikisi de birbirinden dik kafalı, inatçı ve geçmişe takılı kalmış..SEn şöle yaptın, ben böle dedim falan feşman..
Aman be ya karışık kafam;
olmalı mı olmamalı mı...

21 Haziran 2009

YDS hadi bakalım..

yds'de ham 272,3.. puan yapmış bulunuyorum.Hayırlı olsun. Şimdi gidip yemek yemem boğazın tadını çıkarmam ve şükretmem gerek.. Seviyorum seni İstanbolaaa;)

20 Haziran 2009

tiefe Gedanken darüber, was zu tun


yarın yds var ve ben bavul toplamaktan bitap düştüm.. Umarım yorgun hissetmem kendimi yarın da rahat rahat girerim sınava. 100 de 100 yapmam lazım alnımın akıynan:) Şimdi duş alıp uyurum umarım mışıl mışıl..Sonra ver elini Antalya, güneş, deniz, tatil, tatil, tatil,tatil..Söylemesi bile ne güzel kelime şu tatil, tatil, tatil..

Tek dilediğim gibi geçsin bu tatilim, yoksa içimde kalır bi çok şey..

Tatilde para kazanmam lazım dedim, sonra dedim ki tatilde para kazanmak amaçsa nasıl tatil tatil olur ki..

Koskoca Cevahirde tüm gün deli gibi kıyafet arayıp bulamamak, Kadıköy'de 10 metre kare dükkanda tüm aradıklarını bulup 10 dakikada alışveriş yapmak..Tam benlik..

Tek renk üfürükten bir babet bile ben arayınca neden bulunmaz.. Ya bende problem var ya da nesnelerin bana bir garazi var.

Arkadaşının nişanlanması nasıl bir histir.. Çok garip..En yakın arkadaşlarımdan biri nişanlanıcak ve ben daha kendimi çocuk görürken!!

Koku seçimi çok hassas bir konu; teninle, kişiliğinle, mizacınla uygun olması, sana yakışması gerek..Tabi mevsimsel farklar da göz önüne alınmalı. Hafızam koku yönünden oldukça kuvvetli olduğundan sadece anlık bir soluk; alıp beni yıllar önce tanıdık bir yere götürebiliyor. 

Parfümden değil de, teninden güzeldir sevgilinin kokusu..

Özlemek, benim sinsiliklerini bile bildiğim en yakınım iki senedir; yakamı bırakır mısın bir müddet? Özlemim oldu sidikli kontesim..

Hayatı sıfırlamak? Sil baştan başlamak.. Olur mu, bence olmaz..Önce hafızayı sıfırlamak gerek..

Uykusu gelen? --ben ben ben

Daha çoook işi olan? --ben ben yine ben

Tatlı ruyalarrr o zaman kim ki uykulu hissederse;) 

foto:deviantart

ps: bu fotoğrafı gerçekten, ama gerçekten çoksevdimm..

19 Haziran 2009

düğün ve de düğüncüler le cliché

mahalle düğünleri çok atraksyonludur. Kimi zaman aynı ses tonuyla çığıran bir çalgıcıdan güverciiiğğğğn uçuvirdiiiiiii ganadığn açığverdiiiii ben yandım amman diye bir ses duyabileceğiniz gibi korg'un cd çalarından pappi pağpi pappi çuloo(salladım) gibi bir şarkı duymanız da gayet olağandır. Şimdi efendim bu düğüne giden komşu hanımların sabit saç toplama şekli vardır ki şöyledir;

işte bu saç genelde mandal tokayla üstünden tutturulur. Ayakta şibidik terlikler göze çarpar. Eller çırpılır, bir gurup çekirdek çitler; kimisi dedikodu yapar.. Mahallenin geçleri kesişirler vs vs. Genç kızlardan evlenen kişiye yakın olanlar -ki genelde best two-özenle seçerek aldıkları abiyelerini giyerler ve saçlarını yaptırırlar ki şöyledirler;

sürekli yanyana, sürekli meşgul ve bilmiş havada.. Bunlar roman havası çalınca yere çöken tiplerdir. Etrafta sürekli koşturup birilerine bağırır kendilerini organizatör sanırlar. Bu düğünlerin vazgeçilmezi tabi ki çocuklardır. Ortada koşturur düğün kokusunu alıp gelen baloncudan uçan balon alır, o gün geç saate dek açık olan bakkaldan çikolata satın alır dururlar.Ki şöyledirler;

BU foto her ne kadar düğün salonundan olsa da görevlerinde hiçbir aksaklık yapmadan çalışan minikler rahatlıkla görülmetedir. Düğünlerin vaz geçilmezlerinden biri de dünürleri karşılıklı oynatma geleneğidir. Kendileri şöyledir;

Efendim düğünde takı merasimi iki taraftan iki bilge hanımın gözetimi altında sürdürülür ki kim ne taktı biline. O hafıza nedir ya rabbii!! Bende o kadar hafıza olsa longman contemporary English dictionary'i ezberleerdim yeminnen.

AAAA nuriyeye bak yonca taktı cibilliyetsiz karı; ben onun oğlana çeyrek taktıydım gibi dedikodular olur sora, ki onu dinllemek de gayet hoştur.

Düğünün en ilgi odağı genelde gelin anası, kardeşi ve de damat anası kardeşidir. Bir de bu kardeşler kızsa bir çok taalip bulunur. Ve genelde düğünlerin rüküşleri bunlar arasından çıkar.Şöyle kiii:

morlu ve pembeli ya gelin ya damat kardeşidir.. Düğün eğer mutaassıp bir ailenin düğünü değilse kuzenlerden biri sarhoş olur kavga eder bunlar düğün klasiğidir..

Efendim bir düğünümüzün daha sonuna geldik.. Fotoğraflar özenle gugıldan araklanmıştır. Kimlerse kendileri afiş afiş hepsi gugılda söyleyem de benden günah gitsin. 

Bu fotoları ararken googledan öğrendim ki;

-insanlar çorap örüyo; öyle eski model yün falan değil bildiğin günlük..

-düğün çorbasının tarifini her 3 kişiden 4ü biliyo

-düğün davetiyeleri de kafayı yemiş; öyle ki şunu yayınlamadan edemiciiim

velhasıl kelam sevgili bilogcular ve de bilog okuyucuları sizlerle bu geleneği paylaşmak istedim..

Davul zurna haydi durma oyna, düğün dernek burda eller neden aşada? Kaldır kolları oh oh şıkıdım şıkıdım şıkıdım.. (İlk cümle tamamen bana aittir.)

Saygılar ve de sevgiler efemm.

Lady Gaga vs. aleksey Vanin

16 Haziran 2009

English Literature: kindly surveyed

tam 1 saat sonra English Literature sınavım var. Ve ben sadece 2 saat uyudum. Ve şuanda sınava geç kalıyorum. Biri beni engeller mi?? Please King Lear? Please kind Cordelia?? Edmund the son of a bitch? Fuck the bitch Goneril -gonrrhea:) I love you anyway..Let me go my dreams!!

15 Haziran 2009

Öğrenciler Sıçtı Sıvadı



Efendim malumunuz öss ve de finallerim çok fena çakıştı lakin üşenmedim, gittim sizin için keşif yaptım geldim. Şimdüük ben bir dilci olaraktan ilk bölümden sizler içün sadece 90 soru çözdüm. 

TÜRKÇE: kendileri aslında çok zor olmyan lakin kafa karıştırabilen bir bölümdü. Şahsen dilbilgisi unuttuğum içün 3 yanlış ve de 1 boşla sınava veda ettim efendy efendy.

SOS,1: sene boyunca hiç çalışmadan girilen bir sınav olduğunu da düşünürseeek fena da değildi dedirten bir bölümdü. Zira 3 yanlış ve de 2 boşla atlattım. Felsefe olması gereken seviyeye ulaşmıştı bence tamamını doğru yaptım lakin biraz zorlayıcıydı hakketen.

MAT,1: Neredeyse her dilci gibi matemetik özürlü olduğum gerçeğini yadsıyamam. İşbu bölümde adı geçen mat 1 aslında kolay olmasına karşın 17 net ilen de matı kapattım ewet. 

Fen,1: saat 12 olduğundan sıkıldım ve de bakmadan sınavdan çıktım. 

Şimdik ben bunları yazdım ama beni rakip görmeyin a öss zede dostlar, zira tercih neyim yapmayı düşünmüyorum. YDS de hayırlısı.. Geçen bi dersaneninkinde full çıkardım. Darısı Yabancı Dilden Sokmacaya. 

1. bölüm puanım ham 255 gibi bi şey çıkıyo ösym sitesinde. yds den 95 üstü yaparsam bi ihtimal belki okul değişikliği yapabilirim. Yok o değil de sen öss ye hazırlanırken g.tünü yırt hacettepe kazanama, sora öylesine gir kazan; s.çıyım ben bu işin içine cıkcık.. Zaten noktalamayı da yanlış yaptım hep o iki nokta seksi yüzünden. 

Bana hırs mı geldi ne.. Yarın da final var. Fuck the system diyesim geldi bak şimdi. cıkcıkcık..

13 Haziran 2009

beş çayına Janis'e inekli kek


Mesela Janis Joplin Summertime dese yer gök inlese, kediler kıskansa..

Sınava 3 kala ki kendileri finaller; sınava 2kala ki kendileri ÖSS ben neden hala böyle bir uyuşukluk ve de bezginlik halinde ortalarda mır mır mır dolaşmaktayım..

Kırmızı seviyorum seni..Nasıl bir renksin sen ya, deli misin nesin..

Telefonumun şarjı artık 1 gün dayanmakta; gün aşırı şarj olmakta şarja takımaktan zevk almaktadır.

Sesim güzel olsa; hiç susmadan şarkı söyler ses tellerimi paralardım heralde. O yüzden iyi ki sesim güzel değil.

Odamda 4 paket sallama çay var lakin hiç biri de siyah çay değil; ıhlamur da var hem de tohum tohum hmm...

Kendi icatlarım var benim ve de gayet kullanışlılar. Küpe takacı kolye taşıyıcı gibi.. 

İnek figürlü eşyaları çok seviyorum çok tatlı oluyolar böle cici cici hihi:)

Poşetlerin olduğu bi poşet olur ya hani onun adı poşet poşeti ya işte ondan taşan poşetlerden nefret ederim ben.

Bugün var olan bir fobimi tam olarak tanımladım. Başıma bi şey düşmesi fobisi..Bi çok şeyin altından geçemeyen bi insanım özellikle arabalar geçerken açılan bariyerin altından falan geçmek ya da kantinlerin camı kaldırılır ya böle liselerde faln işte ordan alışveriş yapmak acayip strese sokuyo beni. Bir de canlandırıp kuruyorum kafamda düşerse nolucak diye..

İnsanlar ölmese; ama bazıları, güzel olmaz mıydı. Ya da altın vuruş altın vuruş olmasaydı, işe yaramasaydı; daha çok şarkı söyleseydi jimmy, janis biz de bele deli gibi deli gibi dinleseydik ne hoş ne hoş olurdu..

Janis cry baby çalıyodu biterken.hmmhh..

foto:deviantart

11 Haziran 2009

Getting my second wind wohhoow


Carla Bruni bi şarkı söylesene be hacı hatta o şarkı Quelqu'un m'a dit olsun...

Okulların çıkarabilecekleri bi ses sınırı olsun, ya da mikrofon kullanılmasın, kullanılacaksa da ses minimum olsun tüm semt duymasın nası olur, sizce de güzel olmaz mı?

Şener Şen'i özledim mümkünse görmek isterim kendisini.1 doz Neşeli Günler istiyorum..

Bu aralar herkeste eski Türk filmlerini koleksyonu yapma hastalığı başladı; bu ne bi furya mı?

Facebook'um hiç olmadı ne garip diğğ mi..

Amerikaya giden oda arkadaşıma ne sipariş versem hmmm bilemedim inan ki, aklıma geldikçe mail atıcam:D

Work and Travel'da sadece Travel yapsak, ya da bırak onu interrailde bitlensek ne güzel olur..

Eskişehir Porsuk küçük Amsterdam, özledim..

Her şeyi bilen kadın apliği bilemiyo. Ped' i de 25 te bildi:) Zaten topu topu 2 şey denedim..

Öss'ye tekrar girip tercih yapıcam ama sınava gitmek öle zor geliyo ki; hava atıyorum gibi olmasın da taaaa Kartal Samandıra oysa ki yurdun dibinde 5 tane okul var...

YDS ise çok klas anacım Cağddeye gidiceğm..

Bugün üniversitede nadir gördüğüm bi olay olacak hoca kağıtları göstericak çok nostalcik 'yeağ hocam aslında şurdan bi kaç puan ekleseğk hadi bebeyim' diyemicezz ama olsun:)

Hakan ALtun'un teleffonun başında bilmem ne şarkısı nası bir bunalım, nasıl bir fantazi içerir.. Çalmayacağını bile bile beklemek... Ayy çok fena biliyorum o duyguyu..Hakancım üzülme ya belki arar be, ha çocuum?

Ve de sanırım bitti derkeen farkettim kii;

Bİr yazıya Carla Bruni ila başlayıp; Hakan ALtunla bitirmek..SAygılar..

foto:deviantart

10 Haziran 2009

bitse de gitsem


Aaaaaa bak seeen eğrol bey'in keli ortaya çıkmış, o tartışmalı peruk ruzgarın hezimetine uğramıığş.. Yaaani adam kel olsa noolur, olmasa nolur; bırak da şarkısını söylesin sen ister sesi aç ister sesi kıs bööö..

Blogcağzımı hergün Burdur dan bıkmadan usanmadan takip eden kişi senin orda olmanı seviyorum.

Bugün sabah 7de yatıp 11 de kalktım ve de hala ödev yapmaktayım onca saattir.

YHT(Yüksek Hızlı Tren) ilen Ankara'dan İstanbul'a tam 6,5 saatte geldim afiş afiş 5 saat yazmayı biliyon TCDD bi de sözünü tut ama..cık cık cık..

6tane eşşek gibin sınavı 2 haftalık sınav döneminin ilk 4 gününe sıkıştıran zihniyet! ya bi git yeaaağ..

Büt büt büt büt büt büt!!!!

maksimum 10 sayfa olması gereken ödevin 21 sayfa olması ve hala bitmemesi:S deli gibin yazmışız anam bitmedi hala da:S

Odada tek başına tüm gün bi şeyler yiyorum; ama aslında hiçbi şey yemiyorum; o kadar kayda değmez saçma şeyler yani.. EtiFormMısırVePirinçPatlağı adındaki o yamışık ve de leziz şeyden bir kilo yedim sanırım..

Kadıköy'e bile gitmeyeli yaklaşık 2hafta oldu bırak ki Taksim'e gitmeyi... Okul yurt ikilisi ne kadar da bağımlılık yaratıcıymış.

İnsan aşık olunca arasıra böyle saçma bi mutluluk geliyo ya ben onu seviyorum yaa:D

Haziran ayı doğum günü ayı mıdır argadaş, 45tane doğum günü var kayıtltı..olsun herkese mutlu yıllarr olsun..

Sınav için çıkarılacak notları paylaşmak çok akıllıca fakat illa ki senn tarzına uygun olması gerekiyo. Evet akıllıca hm hm..

Bugün tam 2456432454 saat daha pc başı yazı işi..

İstanbul Antalya İstanbul.

Sınavlar

bitse de gitsem bitse de gitsem dım tıs tıs..

04 Haziran 2009

entrika entrika kulüp yumağı


Uzun zamandır blogumu güncellememiş olmanın verdiği iç acısıylan pc başına oturdum şuan. Bissürü bissürü şeyler oldu, bissürü biissürü gezdim. 

Şimdi sınav haftası yaklaşıyo ya, hani ben de çok seviyorum ya ders çalışmayı deli gibi pc başında olucam muhtemelen bu süre boyunca.

Web ödevim var. Yarın sunumum ve bilimum yiyecek içecek ıvır zıvırı beni beklemekte. 

Dün geçen sene üyesi olduğum, sonra dedikodu ve de entrikaya dayanıksız olan bünyem yüzünden çıktığım kulüpten yeni haberler aldım. Dedim noooğluyoruz ama nedense hiç de şaşırmadım. Bi çocuk vardı kulüp hocasının çok da tuttuğu bi çocuk,işte bu çocuk üç yıllık sevgilisini benim kulüpteki en yakın arkadışıma asılmaya başlamak suretiylen zaten aldatmış, sonra da benim arkadaşım için kızdan ayrılmış fakat arkadaşımın bunu kabullenememesi üzerine kıza geri dönmüştü ki bu zavallı kızın olan bitenden hiç mi hiç haberi yoktu. Bİr de bu olayın üzerine benim arkadaşıma söylenmeyen laf kalmamıştı hoca tarafından. Hoca ikimize deli gibi cephe almıştı sırf sağ kolu o sevdiği çocuğun bok yemelerinden. Hoca da 3 kuruşluk adam ya neyse...Benim arkadaşa aşık bi kaç kişi daha vardı kulüpte ve hepsi kankaydı şaka gibi! İşte bu sene geçen sene 3yıllık sevgilisini bırakan o salak çocuk yine kulüpten bi kızla sevgilisini aldatmış. Benim arkadaşa aşık olan çocuklardan birinin o olmayınca bulduğu merve adında kız kulüpten başka bi çocukla çıkmaya başlamış ve de bunlar aynı evde kalıyolarmış bla bla bla... Ya nasıl bir pislik kumkumasıdır bu, ne kadar beş para etmez insanlarla dolu bi kulüpmüş burası...İyi ki kurtuldum ordan. Bok kokulu kulüp evi vardı bi de evde böcek yaşamaz yani o derece, oraya katlandıydık bi de.

Bir daha bu sene kulübe girmedim ama seneye işin ucunda sorumluluk olmayan, gösteri gibi kaygısı olmayan bi kulübe giricem. Çünkü işin içine sahne, gösteri girince işin b.ku çıkıyor. Sadece kafa dağıt eğlen ve bi yere gittiğinde mutlu ol ki orası senin kulübün olsun. Oysa ben geçen sene son provalara artık midem kasıla kasıla iğrenerek gidiyordum. Şimdi olsa yine yüzlerine kusarım heralde. Bir de o kızların oynaklığı, oğlanların yavşak yavşak gülüşleri falan iiiiiiyyyy iğrenç ya, her gece biri biriyle yatıyo falan... 

En iyisi kafan sakin olsun, kimseler karışmasın... Bıraktım ya ona seviniyorum...

foto:deviantart