29 Ocak 2010

ŞOK ŞOK ŞOK!! FLAŞ FLAŞ FLAŞ!!


Haberleri izlerken şoklardan şok beğeniyorum her seferinde. Bugün de ne göreyim!!
Bir kadın aynı gün içerisinde hem sevgilisiyle hem de kocasıyla cinsel ilişkiye giriyor ve hamile kalıyor. Doğum vakti geliyor çatıyor ve kadın ikiz doğuruyor. Fekat o da ne!! Bunlar birbirlerine hiç benzemiyor. Meğer o aynı günkü ilişkiden iki kez hamile kalmış; yavrular da aynı yumurtada büyümüş gitmiş. DNA sonucuna göre kadının kocası diğerini nüfusundan sildirmiş. Olaya da Sosyal Hizmetler el koymuş..
E ne denir ki şimdi...

foto:deviantart

25 Ocak 2010

Şeyini gördüm eki eki!!


Bugün annemle oturuyorduk kahvaltı masasında annem dedi ki; iyi ki kar yağdı da tayyip' i daha az görür olduk dedi ben de güldüm.

Antalya'da hava Ankara'dan daha soğuk, neden mi; çünkü iki şehirde de sürekli evdeyim fekat Antalya 'da kombi yok, kalorifer yok. Hatta bizim apartmanda soba kurmak için BACA bile yok..
Klima da ısıtmıyor, gerçi şuan evde hiçbir ısıtıcı alet çalışmıyor güneş var çünkü ama geceler ah o geceler..

Bu tatili sanatsal aktivitelere ayırıp keman çalışmaktan yana kullanıciim tercihimi öhöm öhöm..

Dün Madrid'e gidicektim bu sabah fikrimi Mısır olarak değiştirmiştim. Az evvel Karadeniz'e gideyim derken Uludağ'da karar kıldım. Bakalım akşam nereye uçak bileti bakıyor olucam.

Öğrenci kimliği hem çok güzel hem çok fena bir şey. Güzel çünkü kimliğin oluyor hakketen o senin öğrenciyim ki ben diyorsun ve de indirimli oluyor bazı şeyler ve de güzel işte. Üniversite en nihayetinde.. Güzel değil çünküüü sürekli güzel yanlarından yararlanmak için göstermen gerek. Şoföre göster, sinemada göster, tiyatroda göster bla bla.. Bir de güvenlik görevlisine göstermek vardır o en can sıkıcısıdır. Okula girişte işte.. (Göstermek fiili)

Küçükken çocukların bir ödevi vardır. Şeylerini birbirlerine gösterirler. Fallik dönem demiş bu döneme Freud..Olay mahali değişiklik gösterse de çocuklar bir araya gelip donlarını indirir birbirlerinin şeylerine bakarlar. Kimi direğin arkasını saklanır da gösterir, kimi odalara kapanır da gösterir. Daha sonra ben Cansu'nun şeyini gördüm eki eki hah haha deyu gülünür, bu dedikodu mahalle çocukları arasında yayılır ya da kimileri tarafından sır gibiiii saklanır idü.. Şeylerini görenler birbirlerine aşık olur idü. Kendi fallik dönemimi sır gibi saklamayı uygun gördüm. Fekat ablamın bir arkadaşına aşık olduğumu söyleyebilirim. Adını da unuttum ama gerçek aşk değildi ve şeyini görmemiştim en önemlisi!! . Eveeeeet konu değiştirmece: Şey de önceden sadece erkek ördeklerin şeylerine verilen isimmiş. Şey işte şey anla ayol!

Bu ruzgar diner mi dersiniz palmiyeler uçmadan:/

Nüfus cüzdanı -kafa kağıdı- bence doğru kafam kadar. Nano teknoloji denen bi şey var bunlar bir kağıdı ufaltamadı. Kınadım..

Sevgili okurlarım, aman ha üşütmeyin karda kışta. Sıkı giyinin.
Atkı bere takın dışarı çıkarken. Sağlıcakla kalın eyi günneeeer!

foto:deviantart

18 Ocak 2010

Kıvırcık- kivircik saçım-sacim ve ben- e beeeen


kıvırcık saçlı bir kişi olarak oturdum düşündüm; baya düşündüm tabi bunun üzerine 6 yıl gibi bir süre.. Şimdi derseniz ki bana ne senin kılından yünüden alttaki paragrafa geçin.
Neden 6yıl önce onu söyleyeyim devam edenlere; şöyle ki efendim ben küçük bir kız iken benim saçlarım lüle lüle idi; lakin ardından düzleşmeye ve de dümdüzleşmeye başladı ki bu süreç uzun sürmedi. Ben 5 yaşında bir bebe iken saçlarım dümdüz ve de belime kadardı. Böyle bi savururdum aman yarebbim.. Daha sonra ilköğretim 6.sınıftayken benim saçlarımın diplerinden kıvırcık saçlar çıkmaya başladı ve de şekle girmez böyle ıyyyk böööyk bi şekil aldı. Dipler kıvırcık, uçlar düz bi şaç düşün ne kadar abuksa benim de o yıllarım öyle abuk geçti.
Velhasılkelam o saçlardan sonra ben saçımı kısacık kestirdim na böyle ufak kızanlar gibin 3 nomero nerdeyse. Bu lise hazırlığa tekabul eder. Ve de büyüdüm ben yıllar geçti tam 6 yıl geçti ve benim saçım artık kıvır kıvır.
buna geçin-----> Hıh şimdi neden bu kadar bunları anlattım amacım kıvırcık saçın avantaj ve dezavantajlarından bahsetmekti..Avantajlar:

nomero1: kıvırcık saç daha cici ve daha sempatik olabilir

nomero2:kıvırcık saç denizden çıkınca daha bi güzel olur; derlenir topalaklanır.

nomero3:kıvırcık s. çok farklı şekillere girebilir topuz olur farklı havası olur, toplanır farklı havası olur, yarım toplanır, hiç toplanmaz hep farklı farklıdır havası.

nomero4: kıvırcık s. az olsa bile çok hacimli görünüm verir.

nomero5: kıvırcık s. duştan çıkıp iki vigoya tutunca hemencik olur çıkar havalı havalı gezeriniz.

nomero6: kıvırcık s. uzadıkça kıymetlenir

Evat efendim işte aaslında bu liste 45milyon 8 katrilyon zilyon kilo 5in karesi kadardı da sizin için ben kısalttım. Haaa derseniz ki e nedir dezavantajı şöyle ki;

Nomero1: kimliğinizi hemen ele verir. Nasıl mı? Halıda, banyoda, orda burda yerde bir saç bulan anneniz bossaaaaaaaaaa yine saçların her yeri almış dolamış aaa!! der siz de
ağlamaklı: Anne! anne! ben de istemiyorum dökülsün ama nabiyim dersiniz. Belki yırtarsınız.

Nomero2: düz saç her zaman daha bakımlı gözükür, kıvırcık her zaman o havayı vermeyebilir.

Nomero3: yatıp kalktıktan sora ilk günkü şeklini korumayabilir.

Nomero4: çok çok yavaş uzuyor gibi gelir. Normalde 8 cm uzayacaksa kıvrıla kıvrıla görüntüde 2 cm anca uzur. Pii lanet olsun 5 senedir anca sırtımın ortasında düzkense belime 3 cm falan var varın siz düşünün dostlar..

Nomero 5: Elleyeni edeni çok olur benim öyle durumlarda çok uykum gelir derslerde arkanızda oturan saçınızın kıvırcıkları arasından kalem geçirmek suretiynen eğlenirken siz ağzınızdan salya akıtarak uyumaya başlamış olabilirsiniz.

Evet sevgili okurlar kıldan yünden işte böööyle konular çıkarma yeteneğinde ve de ultra performansında şahane bir duracellim ben.
Ama gidip çiti piti perma yaptırmadan düşünün zira kıvırcıklarınız benimki kadar şahane olmayabilir hatta bööyle ince ince bi garip olabilir.
Şimdi ben gidiyorum.
Nereye mi?
Biliyorum bu soruyu sormadınız fekat söyleyeyim.
Biraz ödevim var da..
Ondan..

fötö:deviantart

10 Ocak 2010

Orda da birileri var


O kadar kötüyüm ki iki gündür. Yıpranmış ve yorgun. Hiç mi hiç gelmiyor içimden bir şeyler yapmak. Sormak istediğim milyonlarca sorudan birkaçı,

Acaba marsta hayat var mı? gitsem oradakiler beni anlar mı? İnsanlar inatla beni anlamazken belki olur da orada birileri vardır orada hani hala umut beslemek adına?

LÜTFEN BİRİ BANA VAR DİYEBİLİR Mİ!!!!

Az sonra kapıyı kapatıcam arkamda ve çıkıp gidicem işte o zaman unutucam bütün kötüleri ve kötülüklerini.. Kendi mutlu dünyamda dolanıcam. Saf saf ama mutlu bir çocuk olucam. ohhh ne iyi..