29 Haziran 2010

sifonu bozuk olan evler


fobik olduğum konudur.

salı diye bi gün mü salla yok
şiki şiki bi durum valla yok
hayatın anlamı nerde yok
silah da var ama kurşun yok


Sözlü şarkı; oynatan şarkıdır.


Son günler;

Çok sıkıldığım günlerdir.

Göbek;

Kışları sıcacık tutup yaza doğru eritmeye çalışılarak nankörlük edilen hava yastığı.

Havlu;

Çok ilkel bulduğum ev sileceği.

Çakirdek;

Çitlemekten haz alınan tuzlu lolipopik.

Güneş gözlüğü;

Uzay yolu iki gereci; foton önlengeci.

Ben;

Sorgu kaynağım.

foto: deviantart


20 Haziran 2010

Ay Savaşçısı & Mamoru vs. Ben10 & Bilumum yeni çizgi filmler




Ben küçükken en sinir olduğum şey karşı apartmanın çocuklarını bahçeye doldurmakla suçlanmamdı. Tabi çemkirip e ben arkadaşsız kalayım o zaman sen de misafir getirme hallallaaa ne kadar da salak bu insanlar cık cık gibi tepkiler verirdim. Fakat şimdi anlıyorum ki ah be teyzelerim amcalarım ne kadar haklıymışınız. Sekizinci kattan vici vici güneşin alnında bi ton çocuk sesi.. Şimdi aşağı fortumlan su falan dökücem hehöö:)
-bizim bi komşuz vardı bu Antalya'ya has mı bilmiyorum ama aşağı su dökerdi bahçeden kovmak için. -


Tepki de veremiyorum tükürdüğümü yalamam misali bir de üzülüyorum ben bu bebelere yazık ben10 falan izliyolar. Bi de çok saçma geliyo şimdiki çizgi filmler bizimkilerin bi teması vardı arkadaşlık dostluk yani ne bileyim şimdi daha garip geliyor. Ninja turtles'ı da hiç beğenmedim yeni bölümlerini.





Benim izlediğim ve de hala hastası olduğum Ay Savaşçısı -Sailor moon- mesela belki fena bir çizgi film olarak değerlendirilebilir ebeveynler tarafndan çünkü lezbiyen ilişki yaşayan bir çift vardı kuzen falan diyolardı onlara ama benim favori çizgi filmlerimdendi çünkü bir kere o elbise değiştirme sahnesi benim için woww wuhuuu oh yeah gibi bir şeydi. Mamoru'nun gülünü atıp gitmesi şahaneydi. Kendisine aşıktım ayrıca Usagi'nin rezillikleri çok komikti çook! Chibi falan gelmişti sonra onların çocuğu mu olmuştu ne hatırlayamadm şimdi. Ama çok iyi takip ediyordum.






Orda da savaş vardı ama böyle hırslı değildi savaşlar daha masumdu. Savaş da ne kadar masum olursa artık işte.


Pokemon da bisürü eleştiri almıştı vakti zamanında. E her yeni gelen ondan daha fenayken nasıl olacak bu iş lahana ve de perhiz?


Teknoloji gelişiyor falan fıstık tamam artık Red kit in yedi kurşunlu revolveri yerine tam otomatik bla bla lar olabilir.. Ama sevmedim hiç..

İşte bu yüzden sokakta oynayan bili bili öttürdükleri bisiklet zımbrtıları bulunan veletlere hiçbir şey demiyorum. Yazık diyorum bisikletinin arkasına teneke takmayı bilmiyor.

Demek biz de bunları anlatacaktık bir gün. Kendimden biz diye bahsetmee bile başladm.
Bence biz fena oluyoruz:S En iyisi gidelimkk kaçalmk falan buralardan.

02 Haziran 2010

hmm hmm