26 Şubat 2011

come to the world


Muzicons.com

Rahatlamaya ihtiyaç duyduğunda yaptığın şeyi düşün ve kendi kendine hangi şarkıyı mırıldanırdın bunu söyle.

Zaman zaman depresyon hırkanı üstüne geçirdiğini itiraf et. Salaş kıyafetinle Amerikan filmlerinden fırlamış kadınlar gibisin; onlar gibi olmak istediğin için. Hatta zaman zaman sırf o aptal filmlerde gördüğün için bi şişe şarap açar kendinden geçersin. Oturduğun yerde sızmak istersin sanki çok matah bir şey gibi. Aşığınla aranda bi problem olduğunda ağlamaklı olursun önce, sonra kendini acınacak durumda bulur sorun çözücü olmaktansa kendi acınası haline bakar ağlarsın, gözlerin şişene kadar ağlarsın, sonra sümüğünü yastığına ya da koluna sürmekten zevk alırsın. Oysa on beş dakika sonra onları teker teker toplayacak olan sensin. Bunu bilirsin. Filmlerde gördüğün o karakter değilsindir artık. O Amerikanvari havandan sıyrılıp az sonra sevgilini arayıp ben salağım otum bokum diyeceksin. 

Şimdi sana bi tavsiyem var. O tepedeki şarkıya tıkla ve ne kadar aptal olduğunun farkına var.

13 Şubat 2011

Gööööya kırk yıl sora yazı yazdım

                                  



Muzicons.com


Hello mello!
Efendim aşırı tempomdu, ödevimdi ottu boktu şaka maka 7. dönemimi bitirerek mezuniyetime bi pırçık kalmış bi şekilde hayatıma devam etmekte buhranlar içerisinde ergenliğimin doruklarında; tabiri caizse hayatımın en s.ki tutmuş döneminde hayata dört elle yedi göz ve bi kafayla sarılmış bulunmaktayım. N'olcam ki ben sorusunu günde seksen milyon elli yedi bin kere sormaktayım. Çeşitli olasılıklar üzerinde düşünerek düşler kurarken kpss illetiyle yaşamayı öğreniyorum. 
Sıkıcı hayatımın sizi zerre ilgilendirmediğini benden bi nane olmayacağını düşündüğünüzü seziyorum. Ne kadar sezgin gezgin ve kuzgunum gözel allaaaam!

Ankara'daki evime dönmüş kombinin 15 gündür yanmaması sebebiylen oluşmuş 'kutubik' havayı kırmak için  kombiyi açmıştım kiiiii hata verdi. barı düştü diye su açtım bu sefer de bar tavan yaptı kombiden su fışkırdı. Tahliye vanasından su tahliye ettim. oldukça başarılıydım fakat ev ısınmak bilmiyordu argadaş! Morg gibi ölsen yeri! Burunluk örme fikrim var aslına bakarsanız. Böyle başımın ardından dolanacak burnumu kapatacak. Bunu insanlık namına üreticem bak gör. Kış geldi mi kızaran burnum kış bitene değin ısı nedir unutuyo yeminle. Hep bu hayali kuruyorum. Hani soğuktan kırılacak gibi olan kulaklarımı saçlarım olsun atkıyı yukarı çekmek olsun -kulaklıklar kulaaamı acıttından takmıyorum- ısıtıyorum ama peki ya zavallı burnum! yazık değil mi ama... 

Antalya'da halsizim diye doktora gittim doktor ömrü hayatımda gördüğüm en enteresan tipti. Aile hekimimiz olarak odasına girdim. Tanıştık muhabbet ettik ve sonra şöyle dedi: 
"Evet, siz"
"Evet, ben?"
"Evet"
"TC numaram mı?"
"Yok o bende var"
"Eeee yani"(sorgulayıcı bi şekilde anneme baktım, annem de şok halinde bana bakmaktaydı.)
"Yani siz"
"Şikayetim mi"
"hı evet"
Bu adam günde herkese böyle yapsa insanların sorgulama kanalları açılır azizim...
Sonuç olarak kansız mansız yorgun morgun bünyemle Ankara'ya gelmiş bulunmaktayım. Evi de bok götürüyo nası pis beyk. 
Geldim her şey kokmuşşşşş, her yer leşşşşşşş, kiiiiirrrr, paasaaaaaaaaaaaaak ıyy. Öğrencilik yetti artık kendi düzenime acilen geçiş yapmam lazım. 
Üniversite de dört yıl acayip ideal 4 yıldan sonrası cık fazla bence. Ha yüksek yaparım porofesört olurum dersen onu bilemem ama bence buradan sevgili mini mini  birlere şahsi tavsiyem hazırlıkta bile bile kalmayın, okulu uzatmayın. Öperin len.

Buradan evimizin güzide üyesi sevgili arkadaşım giziboka sesleniyorum gel gari...