02 Eylül 2009

Anahtar sallamaca para şıkırdatmaca

Anahtarla oynayan ve de para şıkırdatan bi milletiz ki bu sesler en nefret ettiğim seslerdir. Bunu sabit aralıklı su damlası ve saat sesi takip eder. Nefretim çoştu şahlandı. Şehirler arası yolculukta da anahtarla oynanmaz ki arkadaş! Onla kalsa iyi bi de host sana sulanıyosa; kendisi bana elleriyle kahve yapmış ıyy salak ya içmedim zaten deli oldum!! Ne iğrenç bir yolculuktu yarebbi!! üfffffffffff bit bit bit bit!!

4 yorum:

Büşra Bayram dedi ki...

Sen hiç 18 saatlik yolu 24 saatte gittin mi? Hemde otobüsle.. Hem de klimasını açmaya korkan bi şoforle.. Kaybola kaybola.. Durak vereceği yerleri sapıtıp, izbe yerlere çekerek.. Sen yolculukta acı çekmek, can sıkıntısı nasıldır bilir misin? :D Eyhh gidi günler, uçağı keşfedeni bi kez daha alnından öpüyprum.. Yaşadıklarını şimdiden anlayabiliorm, Allah sabır versin ne diim :(

stickman dedi ki...

ya sinemada tesbih çeken adama ne demeli. bir de o tesbihin her tanesini düşüşü ŞŞAAAAAKKK ŞAAAAAK diye yankılanıyosa salonda. yo bunu yaşamanı istemem.

bossa nova dedi ki...

hayal meyal; benimki 8 saatti ama bitmek bilmedi anlayacağın. Seninki çok fenaymış. Otobüsle İstanbul-Antalya 12 saat ve de o uçağı bulanı bir kez de ben alnından öpüyorum! Vecihiiiiii!!!


stick!!!!eveet biliyorum o adamı lanet olası adam!! yaşadım bunu evet evet!! o tesbihi koparıp tanelerini adamın burnuna sokmak istedim evet evet!!yeahhh!!

Piyaztheoz dedi ki...

air drum olaylarında anaharlar itina ile crash adlı zilin yerini alır.