05 Eylül 2009

Merıbaağğ benim adım şuğlee


İsimlerle ilgili garip takıntılarım var.Tanıdığım insanların ismi o olmasa ne olurdu diye düşünüyorum zaman zaman. Renklerine saçlarına vucut yapılarına göre isimler uyduruyorum. Yıllara göre isim dağılımlarına bakınca 80lerin sonuna doğru patlama yaşayan merve ismi ve de elif ismi üzerinde karakter analizi yapmak daha kolaydır zira her 3 kızdan 5inin ismi merve. Bir örnek vermek gerekirse yurtta adını bilmediğim kızlara merve diye hitap ediyordum matematiksel zekamı kullanıp olasılık hesapladığımda tutma oranının %66099tr54.66 olduğunu hesaplamıştım ve de bu sayede yurttaki her kızı tanır olmuştum . İşte benim şansıma mıdır nedir nerde bir merve hepsi mi mızıkçı; hepsi mi ille de benci yarebbi! Uzun karakter tahlillerim sonucu merve ismindeki 'R' harfinin buna sebebiyet verdiğini çözdüm. R harfini uzat n'oluyo? RRRRRRRRRRR yani sürekli böyle bi devam ediyor bir de liquid kendisi. Buna istinaden 'L' harfi içinde bu konu geçerli oluyor. Mesela bir MERAL düşünün ki nasıl mızıkçı olmasın. Evet bunların hepsi istatiksel ve de matematiksel potada eritilmiş gerçeklerdir.

Kendi adımdan benim ne kadar naif, şeker, harika, baldan tatlı olduğumu anlatırdım ama kimliğimi açıklamak istemedim. Fekat bakınız 'BOSSA NOVA' bu bile ne kadar sakin ve de huzurlu değil mi?? Megalomanlık yapmıyorum efendim.GErçekleri söylüyorum..

Bir örnek daha vereyim size bir isim:ELA hiç beyaz tenlilere gidecek bir isim değil. Esmer ismi. Ya da MELİKE beyaz ten ismi.. TUĞÇE kumral ten ismi. BURAK beyaz tenli siyah şaçlı ismi. BERK esmer ismi bla bla bla... Bunlar benim düşüncelerim değil! Bunlar istatistik kardeşim. Bossa nova adlı şirket tarafından yaklaşık 2354424543 milyon Türkiye vatandaşına uygulandı.. Yaaa nağğbeerr..

Melaba benim adım haydar ya sen kimsin?

yeaa bi git dümen kafa yeaa..

beiii!!!!

kaç kaç!

foto:deviantart

7 yorum:

stickman dedi ki...

bossa nova, senin bu nick aynı zamanda bi yazı fontu adı biliyo musun. bi gün lazım olmuştu da bi arkadaşla deli gibin aradıydık, sonunda bulabilmiştik. ve ben o yazı fontunu ararken arkadaşa demiştim ki? ya ben bossa nova ile ilgili bişi görmüştüm ama neydi o ya neydi neydi diyodum, tabi yeni yeni mi okumaya başladığım bi dönemdimiydi senin blogu net hatırlayamıyom. öyle işte :)
bu arada bence senin adın gizem. bilemedim demi. olsun.

Turist dedi ki...

ya sen ne şeker bir insansın, istatistik dediğin bu kadar doğru çıkar , ayrıca pazar günündeyiz, oley!

Turist dedi ki...

gizem mi?
hehehhe
hohohohooho

La Santa Roja dedi ki...

süper tespitler. her birine katılıyorum şiddetle.

Piyaztheoz dedi ki...

bu dediğini ben de eskiden beri yaparım hemen bir tane de ekleyeyim okanlar saçlarına jöle süren kişiler.
ayrıca tipten takım tahlilide yaparım.

bossa nova dedi ki...

stickman; font da benim kadar ince narin nazenin miydi acaba:)
fekat adım gizem olmasa da 2 harfi tutturmuşsun bravo!



turist; hehe pazar oldu ve de günler doldu turist hanım..Gayet über süper bir zirve oldu bence her ne kadar vişneli olsa da:)



LSR; tişkür ederim ef'em..


The oz; katkılarınız için teşekkür ederim sayın sağlıklı tespit insanı:)

Piyaztheoz dedi ki...

ricalar benden sizlere