18 Ocak 2010

Kıvırcık- kivircik saçım-sacim ve ben- e beeeen


kıvırcık saçlı bir kişi olarak oturdum düşündüm; baya düşündüm tabi bunun üzerine 6 yıl gibi bir süre.. Şimdi derseniz ki bana ne senin kılından yünüden alttaki paragrafa geçin.
Neden 6yıl önce onu söyleyeyim devam edenlere; şöyle ki efendim ben küçük bir kız iken benim saçlarım lüle lüle idi; lakin ardından düzleşmeye ve de dümdüzleşmeye başladı ki bu süreç uzun sürmedi. Ben 5 yaşında bir bebe iken saçlarım dümdüz ve de belime kadardı. Böyle bi savururdum aman yarebbim.. Daha sonra ilköğretim 6.sınıftayken benim saçlarımın diplerinden kıvırcık saçlar çıkmaya başladı ve de şekle girmez böyle ıyyyk böööyk bi şekil aldı. Dipler kıvırcık, uçlar düz bi şaç düşün ne kadar abuksa benim de o yıllarım öyle abuk geçti.
Velhasılkelam o saçlardan sonra ben saçımı kısacık kestirdim na böyle ufak kızanlar gibin 3 nomero nerdeyse. Bu lise hazırlığa tekabul eder. Ve de büyüdüm ben yıllar geçti tam 6 yıl geçti ve benim saçım artık kıvır kıvır.
buna geçin-----> Hıh şimdi neden bu kadar bunları anlattım amacım kıvırcık saçın avantaj ve dezavantajlarından bahsetmekti..Avantajlar:

nomero1: kıvırcık saç daha cici ve daha sempatik olabilir

nomero2:kıvırcık saç denizden çıkınca daha bi güzel olur; derlenir topalaklanır.

nomero3:kıvırcık s. çok farklı şekillere girebilir topuz olur farklı havası olur, toplanır farklı havası olur, yarım toplanır, hiç toplanmaz hep farklı farklıdır havası.

nomero4: kıvırcık s. az olsa bile çok hacimli görünüm verir.

nomero5: kıvırcık s. duştan çıkıp iki vigoya tutunca hemencik olur çıkar havalı havalı gezeriniz.

nomero6: kıvırcık s. uzadıkça kıymetlenir

Evat efendim işte aaslında bu liste 45milyon 8 katrilyon zilyon kilo 5in karesi kadardı da sizin için ben kısalttım. Haaa derseniz ki e nedir dezavantajı şöyle ki;

Nomero1: kimliğinizi hemen ele verir. Nasıl mı? Halıda, banyoda, orda burda yerde bir saç bulan anneniz bossaaaaaaaaaa yine saçların her yeri almış dolamış aaa!! der siz de
ağlamaklı: Anne! anne! ben de istemiyorum dökülsün ama nabiyim dersiniz. Belki yırtarsınız.

Nomero2: düz saç her zaman daha bakımlı gözükür, kıvırcık her zaman o havayı vermeyebilir.

Nomero3: yatıp kalktıktan sora ilk günkü şeklini korumayabilir.

Nomero4: çok çok yavaş uzuyor gibi gelir. Normalde 8 cm uzayacaksa kıvrıla kıvrıla görüntüde 2 cm anca uzur. Pii lanet olsun 5 senedir anca sırtımın ortasında düzkense belime 3 cm falan var varın siz düşünün dostlar..

Nomero 5: Elleyeni edeni çok olur benim öyle durumlarda çok uykum gelir derslerde arkanızda oturan saçınızın kıvırcıkları arasından kalem geçirmek suretiynen eğlenirken siz ağzınızdan salya akıtarak uyumaya başlamış olabilirsiniz.

Evet sevgili okurlar kıldan yünden işte böööyle konular çıkarma yeteneğinde ve de ultra performansında şahane bir duracellim ben.
Ama gidip çiti piti perma yaptırmadan düşünün zira kıvırcıklarınız benimki kadar şahane olmayabilir hatta bööyle ince ince bi garip olabilir.
Şimdi ben gidiyorum.
Nereye mi?
Biliyorum bu soruyu sormadınız fekat söyleyeyim.
Biraz ödevim var da..
Ondan..

fötö:deviantart

5 yorum:

stickman dedi ki...

halbüüse ben seni hiç kıvırcık saçlı bi insan gibi düşünmemiştim. yani ne bileyim, yazılarına yansımamış kıvırcık saç. ne bileyim en azından şu sağda solda düşmüş bi kaç kıvırcık saç teli olabilirdi. şaka şaka aslında ben tahmin etmiştim kıvırcık saçlı olduğunu. işte sonunda gerçek ortaya çıktı. kıvırcık saçlı olduğuna göre, artık zenci olduğunu da itiraf et ve insanlar bu gerçeği bilsin :p
(benimde çok canım sıkılıyodu, ihihi, twitterdan sektim bura)

Turist dedi ki...

ah bossam bir insan benim duygularıma bu kadar mı tercüme olabilir ha. seni tebrik ediyorum, kimden ötürü ha kimden ötürü, tabiki tespitlerinden ötürü. şimdi herkes yerine ötürmeye devam etsin..

not: bana bana gel bebek!

bossa nova dedi ki...

sevgili stick; nasıl da bildin bir nigga olduğumu ma meeen!! Yeah! sıkıntıya twitter ve de bloglar birebir lakin yazma yeteneğimi kaybettim dostum sanırım ilham perilerim yok oldu..

bossa nova dedi ki...

turistçiğiiiööööm; Ah biz kıvırcık saçlılar bence bir oluşuma doğru yol alıyoruz belki de öncülüğü senden benden sorulur ha ne dersin??

The Oz dedi ki...

yatıp kalkıtktan sonra ilk günkü şeklini korumayan esasen düz saçtır.

hemen hemen her boyda düz saça sahip oldum.
hemen hemen her boyda da yatınca kırıldı saçlarım.
kıvırcık ta ise bu kırıklık çok belli olmasa gerek.

o zaman nil'den gelsin:''kırık''.