25 Ocak 2010

Şeyini gördüm eki eki!!


Bugün annemle oturuyorduk kahvaltı masasında annem dedi ki; iyi ki kar yağdı da tayyip' i daha az görür olduk dedi ben de güldüm.

Antalya'da hava Ankara'dan daha soğuk, neden mi; çünkü iki şehirde de sürekli evdeyim fekat Antalya 'da kombi yok, kalorifer yok. Hatta bizim apartmanda soba kurmak için BACA bile yok..
Klima da ısıtmıyor, gerçi şuan evde hiçbir ısıtıcı alet çalışmıyor güneş var çünkü ama geceler ah o geceler..

Bu tatili sanatsal aktivitelere ayırıp keman çalışmaktan yana kullanıciim tercihimi öhöm öhöm..

Dün Madrid'e gidicektim bu sabah fikrimi Mısır olarak değiştirmiştim. Az evvel Karadeniz'e gideyim derken Uludağ'da karar kıldım. Bakalım akşam nereye uçak bileti bakıyor olucam.

Öğrenci kimliği hem çok güzel hem çok fena bir şey. Güzel çünkü kimliğin oluyor hakketen o senin öğrenciyim ki ben diyorsun ve de indirimli oluyor bazı şeyler ve de güzel işte. Üniversite en nihayetinde.. Güzel değil çünküüü sürekli güzel yanlarından yararlanmak için göstermen gerek. Şoföre göster, sinemada göster, tiyatroda göster bla bla.. Bir de güvenlik görevlisine göstermek vardır o en can sıkıcısıdır. Okula girişte işte.. (Göstermek fiili)

Küçükken çocukların bir ödevi vardır. Şeylerini birbirlerine gösterirler. Fallik dönem demiş bu döneme Freud..Olay mahali değişiklik gösterse de çocuklar bir araya gelip donlarını indirir birbirlerinin şeylerine bakarlar. Kimi direğin arkasını saklanır da gösterir, kimi odalara kapanır da gösterir. Daha sonra ben Cansu'nun şeyini gördüm eki eki hah haha deyu gülünür, bu dedikodu mahalle çocukları arasında yayılır ya da kimileri tarafından sır gibiiii saklanır idü.. Şeylerini görenler birbirlerine aşık olur idü. Kendi fallik dönemimi sır gibi saklamayı uygun gördüm. Fekat ablamın bir arkadaşına aşık olduğumu söyleyebilirim. Adını da unuttum ama gerçek aşk değildi ve şeyini görmemiştim en önemlisi!! . Eveeeeet konu değiştirmece: Şey de önceden sadece erkek ördeklerin şeylerine verilen isimmiş. Şey işte şey anla ayol!

Bu ruzgar diner mi dersiniz palmiyeler uçmadan:/

Nüfus cüzdanı -kafa kağıdı- bence doğru kafam kadar. Nano teknoloji denen bi şey var bunlar bir kağıdı ufaltamadı. Kınadım..

Sevgili okurlarım, aman ha üşütmeyin karda kışta. Sıkı giyinin.
Atkı bere takın dışarı çıkarken. Sağlıcakla kalın eyi günneeeer!

foto:deviantart

2 yorum:

Piyaztheoz dedi ki...

bahsetmişsin aklıma geldi ben bir zamanlar şahlanıp çabuk sönen açık öğretim kariyerimden ötürü yedek öğrenci kimliğine sahir bir kişiyim bunu da bildireyim.

bu arada hangi şehirdesin neredesin?

bossa nova dedi ki...

Antalya şehri sınırlarndayım ey Oz!!