20 Haziran 2010

Ay Savaşçısı & Mamoru vs. Ben10 & Bilumum yeni çizgi filmler




Ben küçükken en sinir olduğum şey karşı apartmanın çocuklarını bahçeye doldurmakla suçlanmamdı. Tabi çemkirip e ben arkadaşsız kalayım o zaman sen de misafir getirme hallallaaa ne kadar da salak bu insanlar cık cık gibi tepkiler verirdim. Fakat şimdi anlıyorum ki ah be teyzelerim amcalarım ne kadar haklıymışınız. Sekizinci kattan vici vici güneşin alnında bi ton çocuk sesi.. Şimdi aşağı fortumlan su falan dökücem hehöö:)
-bizim bi komşuz vardı bu Antalya'ya has mı bilmiyorum ama aşağı su dökerdi bahçeden kovmak için. -


Tepki de veremiyorum tükürdüğümü yalamam misali bir de üzülüyorum ben bu bebelere yazık ben10 falan izliyolar. Bi de çok saçma geliyo şimdiki çizgi filmler bizimkilerin bi teması vardı arkadaşlık dostluk yani ne bileyim şimdi daha garip geliyor. Ninja turtles'ı da hiç beğenmedim yeni bölümlerini.





Benim izlediğim ve de hala hastası olduğum Ay Savaşçısı -Sailor moon- mesela belki fena bir çizgi film olarak değerlendirilebilir ebeveynler tarafndan çünkü lezbiyen ilişki yaşayan bir çift vardı kuzen falan diyolardı onlara ama benim favori çizgi filmlerimdendi çünkü bir kere o elbise değiştirme sahnesi benim için woww wuhuuu oh yeah gibi bir şeydi. Mamoru'nun gülünü atıp gitmesi şahaneydi. Kendisine aşıktım ayrıca Usagi'nin rezillikleri çok komikti çook! Chibi falan gelmişti sonra onların çocuğu mu olmuştu ne hatırlayamadm şimdi. Ama çok iyi takip ediyordum.






Orda da savaş vardı ama böyle hırslı değildi savaşlar daha masumdu. Savaş da ne kadar masum olursa artık işte.


Pokemon da bisürü eleştiri almıştı vakti zamanında. E her yeni gelen ondan daha fenayken nasıl olacak bu iş lahana ve de perhiz?


Teknoloji gelişiyor falan fıstık tamam artık Red kit in yedi kurşunlu revolveri yerine tam otomatik bla bla lar olabilir.. Ama sevmedim hiç..

İşte bu yüzden sokakta oynayan bili bili öttürdükleri bisiklet zımbrtıları bulunan veletlere hiçbir şey demiyorum. Yazık diyorum bisikletinin arkasına teneke takmayı bilmiyor.

Demek biz de bunları anlatacaktık bir gün. Kendimden biz diye bahsetmee bile başladm.
Bence biz fena oluyoruz:S En iyisi gidelimkk kaçalmk falan buralardan.

6 yorum:

gerisi önemli değil... dedi ki...

şimdiki nesil daha şanslı bence. clemantine bile şimdi çok kötü çizildiğini görüyorum. ama avatar: the last airbender öyle mi? yu gi oh da, jonny bravo, samurai jack, sünger bob var, hem pokemon da güzeldi.ben severdim :) ay savaşçıcı falan, ı ıh, hiç denk gelmedim, büyük ihtimal kızlara yönelik çizgilerdendir.

bossa nova dedi ki...

yahu avatar sünger değil ki benim bahsettiğim!! Eski çizgi filmlerin yenilenmiş versiyonları ve de ben10 tarzı abuk şeyler. Ben de pokemon severdim hatta şimdi zayıf noktaları, güçlü yanları ile bi çoğunu sayabilirim:) Fakat o bisürü tepki almışken şimdikiler nası almıyor onu aklım almıyor:)

Turist dedi ki...

ben gelicem balkonuna bana su dök beybi.. ayrıca taş devri'dir, şirinler'dir, bugs bunny'dir.. özledim bunları ben =/

bossa nova dedi ki...

sen gel ben sana serin serin limonata dökim:)

Adsız dedi ki...

georgıe diye bi çizgi film vardı ben küçükken gördüğüm ilk sevişen anime karakter giorgia ve üvey abisi abeldi.evlenmişlerdi sonra lakin kıza bok atmamak lazım amime manime abeli ben bile yerdim sanırım.anneem.

bossa nova dedi ki...

:) animelerde çok güzel kızlar var ama cidden:)