27 Aralık 2010

Bütün yazıyı 3 dakikada yazdım



İnsanın vicdanı nedir bilir misin ey okur? Söyleyem de öğren. Çalışmadığı, okumadığı halde elinde tuttuğu kitabıdır. Mesela ki sen şehir dışına gideceksin dönüşte de sınavın var çalışman lazım. Sen o kitabı yanına almazsan ah ben nettim vah ben ne halt yedim diye dolanırsın. Yanında götürsen için rahattır kitap yanındadır sonuçta. İşte buna biz öğrenci vicdanı yani saçmalık diyoruz. Bu durumda benim demem o kiiiiii  o kitabı boşa yük yapma bebeğim. Boş ver yeaaa ölümlü dünya gelince çalışırsın. Biliyorum ben yük olacak o sadece.
Nasıl bir genişlikse artık mezuniyetine aylar kalmış bir şahıs olaraktan genişledikçe genişlemekte yaydıkça yaymakta çalışmadıkça çalışmamaktayım. Oh valla hayat bana güzel üç yüz beş yüzlük bi durumumda yok hani. Evde oturuyorum la. Kuşburnu çayı içiyorum. Görsen seksenlik nine hayatıyım yani.

Bi de staja gidip örtmen gözlemliyorum ya meslekten soğudum argadaş. 9. sınıfta bi öğrenci "bence yol yakınken vaz geçin" demesin mi! Ay abam sen iyi bildin de artık çok geç valla yolun sonuna geldik. Artık nağğğğsip kısmeğğğt..

Mezuniyet demişken gençlik ateşşi filmi sanki bizim bölümdekilerin içinde yanıyo bi mezuniyet balosu lafı dönüp duruyo. Lan oğlum zaten 150 kişilik bölümde 130 kızsınız bana kalsa hamamda çalgılı malgılı harem eğlencesi yaparım da yok bunnar illa seksi meksi elbiselerini hepi topu asimile olmuş 20 erkeğe gösterecekler emeeeeeeeen napim yeaaa.

Bence ben de gider eğlenirim şahsen tek başıma süper eğlenme yeteneeem vardır ki hiiiiç sıkılmam bunlar da mum gibi kalem etek büstiyer modunda seksi bi gece yaşarlar. Bak ben sanki şort tişört gidicem gibin bi hava verdim de ben eeeyle rahatsız ve de şık olma taraftarı değilim ondan dalga geçtim. Allam ne kadar da kötüyüm daha kıyafetlerini görmeden bok atıyorum. Bu arada Polonya' ya Erasmus' la giden arkadaşıma kargoyla Türk boku yollayacağıma söz verdim. Orda kebap yoktur şindi napçen bokları bile denişik kokar la muhabbeti yaptık da. Ne kadar da iğrençleşiyorem  Tanrım!

Bİ de topuklu ayakkabı hiç de büyütülecek bi şey değil ben gayet leylekleşmeden yürüyorum. Bak şindi bacakları kırmadan taaam mı bebeğim . Aferin. Öğreneceksin leydi.

Her neyse bakın bi ne dicem;

Aşk seks bunlar güzel şeyler. Kınamayın oğğğlum.

2 yorum:

Gürkan Genç dedi ki...

80 lik teyze, seksi kıyafetler giyip topukluyla yürümeyi becerbilirsen, kavalyen olayım.. haha ne güldüm sabah sabah

bossa nova dedi ki...

Gürkan Genç Beyciğim ayol siz de hani az değilsiniz. Fakat benim kavalyem olmak için önceliklen 98 maddelik sözleşmeyi doldurup ardından 8 kez japonya' ya çeşitli ulaşım araçlarıynan gitmeniz adımı oradaki dağlara mağlara yazmanız gelirken çöllerden kum, okyanuslardan su, bir de bakkaldan ekmek alıp gelmeniz lazım.