13 Mart 2011

Dance dance dance




Muzicons.com
Soğuk bot dinlemiyor arkadaş tey tey! 
Tam bir bahar insanı yaz aşığı Akdeniz insanı olarak nasıl olur da İç Anadolu gibi güzide bir bölgede yaşamaya alışabilirdim ki! Olmadı da nitekim. Heee sorarsın bana dersin ki "dostum mademse niye geldin, Ankara aşığıyız biz  Angaralıyız; dillin koparır, aklını alırız" ben de derim kiiiiiii "hayat şartları ehim ühüm pık."Aslına bakarsan ben de bu soruyu kendime çok soruyorum da neysem.

Narin vicüüüüdümün soğuğa alışkın olmamasından mütevellit hemencik hastalık belirtilerim bademciklerimden lenflerime oradan eklemlerime ve bilimum bölgeme sirayet etti.  

Geçen haftadan beri tatil haberlerinin vermiş olduğu rehavetle evde ders çalışmaktan uzak, kendi içinde yer yer sıkıcı yer yer eğlenceli bir hayat sürüyorum. Sevgili gerisi önemli değil... 'in önermiş olduğu Stendal' ın Aşk üzerine yazılarını okurken derin düşüncelere dalmış aha bu tam Bengisu' luk enee ben gibi tepkilerimle kendimi şenlendirmekteyim. 

Tüm bunlar olurken sevgili okurlarım sağlık yönünden çökmüş bir süreç geçirdim. Hala da beyin mr' ıydı, hematoloji raporlarıydı uğraşıyorum.

Sağlık pek değerli; hayatta şitres yapmayın bak ben yaptım bi işe yaramıyo. Anca ficüdumdan çıktı acısı. Yaşım 22 olmadı daha iş derdine düştüm kpss fobik oldum. Çalışmıyorum lan! Bir sene geç başlamışım çalışmaya çok da önemli değil.
Geleceği geleceğe ertelemek de hoş bir duyguymuş aslında. Ertelemeden geriye kalan bir yılımın planları belki iç açıcı değil ama daha mutlu olacak diye temenni ediyorum.

Staj için gittiğim okulda 12. sınıf öğrencilerinin aşk dolu bakışları arasında sınıfta durmak enteresan bir his. Topuklu ayakkabılarım, kumaş pantolonum... Kadınlığın tepe noktasına ulaşmamış olmanın -genç erişkinliğin- bir uzantısı olan ve üzerimde eğreti duran klasik kıyafetlerim. Ve sorarım 12. sınıf oğlanları nası da bir ergenlik ki bu bu saçma halimizle bizlere bakmaktasınız?? nası bi şey bu ergenlik Allam sen nelere kadirsin yareppim bunu bize bi açıkla. Gelişimciler Piyaje yapmayın gözünüzü seviyim bi Eriksondu konuşsaydınız da şu duruma bi hal çare bi şey yok mu ilaç karışım iksir? 


Sevgili okur senle bi şey paylaşayım mı?
İçim kıpır kıpır böyle güya kar var, boynumda fıtık çıktı, hava soğuk falan ama. Öyle işte. 


sizlere sıcak çorbalar, mis kokulu yemekler dilliyorum!


bay.

2 yorum:

Gürkan Genç dedi ki...

ee guzele bakmak sevaptır denmıs cocuklarda genc yasta sevaba gırıyor...

: )

bossa nova dedi ki...

Utandırıyorsunuz beni böyle iltifatlarlan Gürkan Beyğğ;)
Fekat bebeler sevap uğruna mı yapıyorlar bilemem.
yarın yine stajdayım ahaha:)

Sen onu bırak da ne zaman Atılım'dasın ondan haber ver gelek de görek nur cemalinizi, dinleyek pek değerli hikayelerinizi:)