23 Temmuz 2012

Seks yapmıyorum ben hep vesveseliyim



İkbal Gürpınar'ı bi kadın aradı. Dedi ki


-İkbalnım, benim içimde bi vesvese kurtulamıyorum, sürekli gusül abdesti almak istiyorum. Gusül abdesti almamı gerektirecek bir durum da yok her gün her gün ama; sabah olsun, öğlen olsun içimden bi ses ille de gusül al diyor. Kocam da kişisel temizliğine pek önem vermez. Ben de sürekli ellerimi ayaklarımı yıkıyorum, sürekli temiz olmak istiyorum. Hocama danışayım dedim.


Bu arada kadın sürekli her gün seks yapmadığını bunun sadece vesvesesel bir konu olduğunu anlatmaya çalışıyor; sanki anormal olan seks yapmakmışçasına. Asıl konu İkbal'in verdiği cevaptır bence. 


-Ahh canım benim euzü besmele çek. 


Çok affedersin bacım  elbette besmele ruhen, manen çok kuvvetlidir fakat olaya baksana; kadın resmen obsesif olmuş. Artık günlük hayatını aksatır olmuş bildiğin psikolojik kökenli bir şey var ortada. Bunu oradaki hocaya danışması bile ayrı bir mevzu. Arada kocasına da bok atıyo zaten. Sen çıkmışın ne diyorsun.  Sonra sonra tabii tıbbın da yapacağı bir şeyler vardır diye ekleyip aradan çekildi bizimki. 


Sen çözümü verdin zaten belki tıp, bilim de bi şeyler yapabilir. 


Dayanamadım hocanın cevabını dinlemeye gücüm yetmedi, kanalı değiştirdim.


Sen ne demeye izliyodun derseniz kadının çaresiz ses tonundan takılıp kaldım; bir de sürekli verdiği 'SEKS yapmıyoz biz beyimle, beyim de pis zaten. Bok herif beni obsesif etti bi de' gibi alt mesajlar çekti. 




Sonra Ahh bi tanem çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. Euzü besmele...



Tövbe tövbeeeeee.




İkbal, söylemeyim dedim, dayanamadım ama kafan kocaman. Zaten bir sen bir Esra Ceyhan TV sektörünü ölümcül yaraladınız benim nazarımda.


Şimdi Esra Ceyhan'ı, Gülhan ve galaksi rehberini de alıp galakside kaybol.

8 yorum:

Piyaztheoz dedi ki...

eskiden doktorların ''evlenince (sevişince) geçer'' diyerek çözdüğü bazı rahatsızlıklar vardı.
demek artık evlenince de geçmiyor.

Pink Freud dedi ki...

Kocasını suçlamasının nedeni belki de gerçekten kadının obsesif kompulsif olmasına yol açmasıdır. Yani dediği gibi kocasını pis görüp kendisi daha fazla hijyen ihtiyacı hissediyor olabilir.
Onun dışında depresyona girdiğinde üstünde nazar olduğunu düşünüp kurşun döktüren insanlar bunlar yani ne beklersin :D

Şahin Şirin ERDEM dedi ki...

insanlık her zaman ileri gitmiyor demekki..
gülhanın galaksi rehberinden ne istiyorsun? :) severek izliyorum onu ben. :) tatlı sevimli gülhanımın diğer sevimsizlerle biraraya getirlmesi haksızlık....

bossa nova dedi ki...

The Oz, evlilik adamı çıldırta da biliyor.


Pink Freud, nazar falan hikaye, önemli olan önce ne olduğunu bilmek. Kadın teşhisi neredeyse yapmış yapacak belki de kabullenme aşamasında. Hani dese ki bi psikologa danışın; kadın haklısın diyecek; duymak istediği, içinde kabullenmekten kaçındığı bir şey belki. Ama sen kadına besmele çek dersen olayı hooop oradan alır, başka yöne götürürsün. Koca ayrı bi olay zaten nasıl bi pisse artık :)


Shirin Serkan, Gülhan hanımı galakside rehberlik etmesi için yolladım onlarla. Çok yayarak konuşuyor be Serkan, cümle sonunu merakla bekliyorum, o tamamlayana kadar beyin sancıları yaşıyorum :(

La Loba dedi ki...

Şimdi aldığım psikoloji eğitimini de gözönünde bulundurarak bir yorum yapmam gerekirse: İlgili teyzenin kocası pasaklı bir tip olduğundan, teyze üzerindeki çekiciliğini yitirmiş ve kadında adamla ilişkiye girme arzusu yokolmuş. Tam anlamıyla teyzenin amcaya veresi kalmamış. E haklı da herif bariz pis.

Seks, su içmek gibi doğal bir ihtiyaç olduğundan dolayı, bünye tarafından tatmin duygusuna erişilemediğinden farklı şekillerde obsesyonlara sebep olmuş. Teyze kocasının pisliğinden etkilenip kendini temizliğe vermiş. Eğer evlerini görme şansımız olsaydı, her yerin mis gibi olduğunu ve kadının durmaksızın temizlik yaptığına da şahit olurduk.

Aslında bu durumun tedavisi çok basit. Amcayla teyzeyi birlikte terapiye alarak anlayacakları dilden konuşarak amcayı temizlenmeye yönlendirmek ve olayı akışına bırakmak. Zaman içerisinde yakınlaşmaları mümkün olan bu çiftimiz, ilişkiye girerek yuvalarını mutlulukla dolduracaklarıdır. Zaten teyzede ilkinden sonra ne obsesyon kalır ne de gerginlik. Amma velakin bu insanları alıp pat diye psikoloğun karşısına oturtmak kolay değildir o nedenle bir şekilde mahalle hocasına yönlendirilebilirler. Ancak mahalle hocası da fanatik bir tip olmamalı daha aydın bir kişi olmalıdır ki olayı idrak edebilsin. Hocamızın durumla ilgili bilgilendirilmesinden sonra amcayla olan görüşmesinde, amcaya dinimizin temizliği zorunlu kıldığı hakkında bilgi vermesi gerekmektedir. Bu konuda sıkı sıkı tembih edilip, korkutulan amcamız zaten o korkuyla kendini temizliğe verirse bu sıkıntı çözülür. Öyle eüzü besmeleyle, hatim indirmekle bu iş düzelmez. Eşler arasında fiziki temas şarttır efendim.

Ohannes nasıl da yazmışım. Devlet beni uzman psikolog olarak mahallelere atasın ama ben hafız konumunda gideyim gizli görev gibi milleti bilinçlendireyim. Arz ederim.

bossa nova dedi ki...

La Loba, bebeyim beraber bi tv poroğramı yapsak bence en büyük reytingleri alır kapış kapış giderdik :)
Fakat ne yazık ki uzman psikolog olarak seni beni değil TV'de ikbalnımı görmeyi tercih ediyollar.

Aslına bakarsan benim de obsesyonlarım yok değil hani. Bi ara görüşsek mi ki :D

Blogger Bolat dedi ki...

Ben güleyim mi üzüleyim mi bilemedim şaka gibi yahu:)))

bossa nova dedi ki...

Bolat, gerçekse çok komik, şakaysa hiç komik değilli olaylardan :)