27 Eylül 2009

O mu bu mu şu mu?? hepsi hepsi hepis!!


Nasıl bir midedir benimki ilginç zira aynı anda hem kıymalı kaşarlı pide hem hamburger hem dolma hem işkembe hem künefe hem adana kebap hem ayran hem kola hem turşu hem içli köfte hem hem hem hem diye uzayan bir liste çekebiliyor. Hani ne yesek sorusu sorulduğunda 'benim içün farketmez' derler ya hıh ben de derim fekat benim sebebim canım bi şey çekmiyo falan değil aksine canım her şeyi çekiyo ne olsa yerim hohoho gibi bir mideye sahip olmamdan kaynaklanıyor.
İşin en kötü yanı da ne biliyor musun sevgili okur aynı şeyi yemekten sıkılmam. Misal pizza yiyorum 1 dilim yedim tamam benim için bitmiştir o. Garson götür bebeyüm; şimdi biraz sarma getir. Ondan da 2 tane mi yedim. Tamam kaldırabilirsin ardından envai çeşit gıdım gıdım şey yiyebilirim. Fekat tıkanırım. Anlıyo musun beni; çünkü beni anlayan birilerine ihtiyacım var:( Aynı yemeği on dakikadan uzun yemek beni sıkıyor yani doymasam bile o yemekten sıkılıyorum. Ha bizim evde sanki kırkmilyonbeş kilo yemek çıkıyo günde yeeaak yaaa bizde de bildiğin genel Türk usulü çorba+yemek+pilav+salata+yoğurt gibi bir sistem var.
Fekat şimdi ben yurda gidicem ya bunnu bile bulamicam. Yani sadece canımın çektiğiyle kalıcam sokaklarda kıç çimdiklemekten arkama sapıklar takılacak. Ühüüü... Yemek mek mek meğ meğ mmm(ekolu ses efekti vermeye çalıştım ama olmadı di mi; fekat idare eder misin yani diyorum ki idare edebilir misin sevgili okur hı? evet sana soruyorum niçün konuşmuyorsun??!! )

fötö: deviantart

4 yorum:

Turist dedi ki...

demek sen doyuyorsun, bir de bu durumun doymayan versiyonu var işte o benim sevgili bossa, hayat böyle gerçekten zor!

Piyaztheoz dedi ki...

efekti idare edebilirim.
ayrıca da sana, yemeklerin çok ucuz olduğu rus bloğu(yaşlı amca sözleri) ülkelerini tavsiye edebilirim.
çok param olsursa ısmarlarım belki bile.

pandora dedi ki...

koş koşşşşşşşş bu yazı bugünkü habertürkte çıktıı :D

bossa nova dedi ki...

turist senin yemeklerin on nomero ben onlardan istiyorum:)

oz; hani hani nerde yemeklerim henii??

pandora;nası yanii?