01 Eylül 2010

I kissed a girl and i liked it -Bir rüyanın bilinmezliği





Kadınların kadınları erkeklerinse erkekleri daha iyi anladığı çok çok önemli bir konu var bana göre.
Dokunmak.
Kadınların dokunulduğunda hoşlandıkları noktaları kadınlar erkeklere göre daha iyi bilebilir çok kez.Kadınları hatmetmiş adamlardan bahsetmiyorum burada. Erkeklerde de durum aynı. Bu durumda lezbiyen ve gay ilişkilerin daha doyuma ulaştırıcı olduğundan bahsedebilir miyiz? Bİlmiyorum ama ben size bir anımı anlatayım şimdi.

Mulholland Drive adlı filmi izleyenler bilir. Orada lezbiyen ilişkiler, kıskançlık ve bilinç altı gibi konulara güzelce parmak basılmış. İşte ben bu filmi izlediğim günün sabahında Ellen Degeneres show'u izlemiştim. Bİliyorsunuzdur belki kendisi lezbiyen. Tabi bu lezbiyeni sıfat olarak kullanmak ne kadar doğru bilmiyorum. Herneyse onun programında o gün bir yardım kampanyasından ve bu kampanya dahilinde her bir konuk öpmesinin bin dolar gibi bir getirisi olduğundan bahsetti. Bu bölüme de "I kissed a guest" adı verilmiş. Ben de bunu düşünerek I kissed a girl adlı şarkıda Ellen'ı düşündüm bir müddet. Aynı günün akşamı Mulholland Drive'ı izledim ve ardından film üzerine uzunca bir araştırma yaptım. Oyuncu isimlerini de yazardım ama unuttum tabi ki:)
Sonuç olarak tüm günümü iki kadının cinsel ve günlük ilişkisini düşünerek geçirdim.

Gece yatarken de aklımda bunlar vardı ve ruyamda bir kızla öpüştüğümü gördüm. Bu esnada arkada I kissed a girl çalıyordu. Aklımdan da oha hakketen kızla öpüşmek güzelmiş lafları geçiyordu. Aynı zamanda filmde gülüp duran bilinç altı ögeleri her yandan gülüyordu. Enteresan bir ruya idi. Sonra kendimi sorguladım acaba kadın cinsine karşı ilgim mi var diye. Yokmuş.
Bilinçaltım bence çok etkilenmiş.

Etrafımda böyle ruyasında lezbiyen ilişki yaşayan var mı diye küçük çapta bir araştırma yaptım. Sorduğum 3 kişiden 5i yaşamış. Meğersem herkes gizliyormuş. Ben de leeen dün ruyamda noldu biliyo musun diye anlatıp durmuştum oysa ki.

Ben ince laftan sözden pek anlamıyorum. Eğer homoseksüel olan arkadaşlara dokunur bi yanı olduysa içimde hiç kötü niyet yok bilesiniz.

Ama şunu merak ediyorum ki acaba heteroseksüel erkekler ruyalarında hiç homoseksüel ilişki yaşıyor mu? Bunun sadece bilinçaltıyla alakalı olduğunu söylemek doğru mu?

Bu konuda benim şahsi fikri de arzulamakla ilgili. Eğer günlük hayatta bir kadını arzulamıyorsam ya da bir erkek başka bir erkeği bundan söz edilemez. Bunu bir de homoseksüellere sormak gerek sanırım.

Şimdilik hoşçakalınız efendim.


Peki ya siz ...

resim: deviantart

7 yorum:

ilhan dedi ki...

Homoseksüel eğilimler yok rüyada da olmadı. Siz de dediğiniz gibi heralde geçici olarak etkilenmişsiniz filmden, programdan ve araştırmalardan.

Önemli bir nokta var. Günümüzde insanlar cinselliğe genelde anlık baktıklarından tatminsizlikler yaşanıyor. Aslında yıllarca ilişkisi olan, birbirini tanıyan çiftler cinsellikte de birbirlerini çok iyi tanıyor. Böylelikle inanılmaz bir uyum yakalanıyor. Sonrası ise her dokunuş altın gol niteliğinde :)

Piyaztheoz dedi ki...

bildiğin pazar eki köşe yazısı olmuş süper olmuş

zey0zey dedi ki...

bende bazen öyle rüyalar görürüm ki eğilimim olduğunuda düşünüyorum.erkek arkadaşımda bikere görmüştü ama kesinlikle eğiliminin olmadığını idda ediyo =)

Pink Freud dedi ki...

Öyle zevkli bi şey değil. Gerçekten.

bossa nova dedi ki...

İlhan; evet katılıyorum söylediklerini uzun süreli ilişkilerde dediğin gibi tanıma durumu oluyor eşini tanıyorsun artık:)

The Oz; teşekkürler efendim. Pek de güzel benzetme yapmışsınız.


zey0zey; evet evet tek değiliz bunu bil:)


Pinky Freud; peki:)

zey0zey dedi ki...

hadi yeni yazılar yaz artııkk =)

bossa nova dedi ki...

zey0zey; hihi yazarım tabi fekat internete giremedim uzun bir süredir çok mutlu oldum ki sen öyle deyince:)