05 Ağustos 2009

Aldattın da noooldu nağğğbeer!


Karısını 3 farklı kadınla aldatan adam bu kadınların -karısı da dahil- intikamına maruz kalıyor. Şöyle ki karısı adamın telefonundan diğer kadınları da buluyor falan bir otel odasına çağırıyor. Kadınları çoktan ayartmış zaten... Adam otel odasına gelince önce adamı bi güzel dövüyorlar sonra da cinsel organını karnına yapıştırıyorlar.. Karısını mahkeme tahliye ediyor diğer kadınlarsa tutuklanıyor.
Anacım okudum, şaştım kaldım.. Gülem miiii ağlayam mıııı yarebbi..
Kendine gel sen kendie kendine gel haddini bil sen haddini haddini bil!!

foto:deviantart

7 yorum:

gerisi önemli değil... dedi ki...

tarık akan ile gülşen bubikoğlu filmindeki gibi olmuş, yoksa onlarda mı izliyor o filmi, harbi lan, kesin öyle olmalı!!!

stickman dedi ki...

kadınları televizyonda gördüm, baya bi pişman olmuş gibilerdi, elleri ayakları filan kelepçeli, zincirli :D 200 dolar kefaletle kurtulmuşlar ama organize alıkoymamı ne öyle bişeylerde 20 yılla yargılanabilirlermiş. hepsi bi tarafa da bu adamı anlamak gerçekten güç. yani kadınların hepsi birbirinden çirkin ve kilolu. nedir bu adamın fantezisi çözemedim :D

bossa nova dedi ki...

gerisi önemli değil; o filmde bir ruya sahnesi vardı ne komikti ya:) kadınlar kesin filmden feyz aldı kesin:)eğlenceli filmdi de bu konuda adam için eğlenceli olacağını sanmıyorum takım gitmiş elden artık:)

bossa nova dedi ki...

stickman; organize alıkoyma mı:) haha çok güldüm acep neyi alıkoymuşlar:)
hakketen kadınlar pek hoş değil be stick ne yalan söyliim:)

bossa nova dedi ki...

bu arada 200 dolara ben de yapıştırırdım o çükü! hıh!

stickman dedi ki...

evrensel kadın dayanışması diye işte buna derim :D

bossa nova dedi ki...

stick; dayanışma değil sadizm hehe!!