12 Aralık 2009

Sitting, Waiting, Wishing


Sevgilisi olan erkeğe askıntı olan ve bundan yüzü kızarmayan kıza- aynı şekilde erkek versyonuna ne denir ki.. Kız orospusu- Erkek orospusu işte ben bunlardan nefret ediyorum.

Hangimizin Eskişehirde okuyan arkadaşı yok ki.. Ne zaman Eskişehir'e gidicem desem benim de arkadaşlarım var hep çağırıyorlar diyen biri çıkıyor. Sonra beraber gidelim bi dahaki sefere mutlaka ara diyorlar, arıyorum sonra diyorum ki hani büle büüle demiştin noldu gidiyo muyuz?? Cevap: ay canım ben gelmiyim ya şimdi bilem ne bilmem ne bla bla bla... Zaten gelsen şaşardım. Ben olsam ne zaman gidiyoz diye sorarım. I like being spontaneous..-bunu nuden İngilizce yazdığımı da bilmiyorum.-

Bulaşık yıkamak için bilgisayarı mutfağa taşıdığımda yazıyorum bunları.

Akşamdan kalma olmak benim için sabah erkenden uyanmak ve deli gibi yemek yemekle eşdeğermiş meğersem..

Sana çok değerli gelen bir şey karşındakine aynı şeyi ifade etmiyorsa gözünde değeri düşüyor bazen o insanın. -Büyük laf-

Kombi var ya bir de combien var fransızcada. Aklıma her seferinde kombiyi getiren..

si tu savais combien je t'aime derim.

Dün gece,şöyleydi, böyleydi diye şarkılar var hep. Geçmişe dair. Neden bugün dışarı çıkıcam, pazara gidicem, sebze alıcam diye gelecek zamanlılar çooook daha az??

Zaman zaman içimdeki sert müzik, zaman zaman hafif, yumuşak müzik uyanıyor. işte o ana göre anlıyorum ki ruhum duygu çokluklarına gebe..-içsel laf-

Damacanayla su alıyoruz. tepesine başlık takıyoruz. Sonra tepeden ver havayı çek suyu.. Foşş aşağı. benim gibi aceleciler için halınınn sulanmasıyla son bulan aksyon filmi.. Oysa ne kadar basitti diğ mi..

Çuvalla patates aldık lan :S

Jack Johnson-Bubble toes çalıyor anlıyorum ki ruhum sakinleşmek istiyoruuuuu..

sarı sandalye, yeşil sandalye, pembe sandayle duruyor acaba üstünde oturduğum ne renk. Ne kadar dikkatsizmişim..Mor olsa gerek..

bit bit bit..

foto:deviantart-tranquilboy





11 yorum:

sürüden ayrılan koyun dedi ki...

benim eskişehir'de okuyan arkadaşım gerçekten yok hepsi iş güç sahibi adamlar oldular evlendiler hatta iki çocuğu olan bile var ve hiç biri de eski şehir'de okumadı.
şimdi hiç biri eskişehir'de okumadı diye kendimle guru duyayım mı? hadi duydum diyelim. onlar iş güç evlilik derken düzen tertip sahibi oldular ben hala başımı eğlence sofrasından kaldıramıyorum. yazık lan bana

bossa nova dedi ki...

sevgili sürüden ayrılan koyun; sevgili olup olmadığını bilmeden sana sevgili dedim ama idare ediyorum işte anla. kendinle bence gurur duy çünküm benim kıstaslarıma göre nadir insanlar grubundasın:) yuva kuran insanları severim fekat sürüden ayrılan koyunlar da bana göre caziptir wohhow!

sürüden ayrılan koyun dedi ki...

götüm havalandı tavana vurdu, egom okşandı...
bir ara muhakkak senin egonu okşayacağım.

Turist dedi ki...

dün kusmadın mı yani? seni tebrik ediyorum, ha bir de şu kızdan anti klişe timime bahsettim, gereğini yapacaklar.. mucuruklar..

bossa nova dedi ki...

turist; yok ben öyle çıkarmasyon yapamıyorum içince. O kız artık umrumda değil neden o kadar kafama taktığımı da bilmiyorum:S

Piyaztheoz dedi ki...

sarı mor yeşil.(sandalyeler falan)

ayrıca bahsettiğin erkeğe övgü dolu sözler söyleniyor etraflarda matahmış gibi neyse..

bossa nova dedi ki...

The Oz ben o etrafı bi anlayamadım zaten. yok yok ben bu devrin insanı değilim bi kez daha anladım...
sandalyelerle sınırlı değil sarı mor yeşil oturma odası ve uyku odası da o tonlarda. bu da benden gelsin uyku odası:)

Piyaztheoz dedi ki...

adeta bir mobilya katoloğu gibi cümleler kurmuşsun.

ne bileyim asılmak kavramı da garip geldi bir yandan, hani aşık olduysa cidden kızmayalım da
''dur bunun aklını alayım da sevgilisini unutsun, ben de egomu şişiririm karaktersiz olduğum için böyle yapıyorum''
tarzı birşeyse fena tabii.
gerçi birilerinin sevgilinden hoşlanabilmesi de hiç hoşlanmamalarından da iyi olabilir. uff çok uzun konuymuş dur bilet alıp geliyorum oraya..

bossa nova dedi ki...

Oz; sevgilinden kimse hoşlanmasın en iyisi ama sevilen bir karakter olsun bence en temizi bu:)
ego şişirme meselesine gelince artık o düşmüşlük bence çok katıyım sanırım.. bazı konularda ciddi anlamda geri kafalı olduğum da söylenebilir. Kıskanç değilimdir fekat çok benimserim.. İşte bu gibi olaylardır benim keskin karakter hatlarımı oluşturan. atla gel turisti de kap bekleriz efendim:)

Captain Blues dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
The Oz dedi ki...

kapmam tursti, kapamam.

neyse