09 Temmuz 2010

"Akşama Deprem Var!!" derler bizim oralarda: bir yarışma programının anatomisi


4düğün 1balayı adlı poroğram üzerine:

Evlenirken yakın çevreniz ne yapacağınızı biliyordu zaten(bkz: bu yazının başlığı) bir TV izleyicilerine duyurmadığınız kalmıştı. Tebrik ediyorum sizi..
Geçen gün de kadın diyo ki işte güzel bi anı olacak bu yarışmaya katılmak. Ulan ne anısı benim düğünüm böyle saniye saniye 3 kendini bilmez burnu gereksiz havada kadın tarafından denetlenecek puanlanacak falan onun stresinden düğün yapamam herhalde. Saçma sapan bi de çok sıkıldım edi bidi yemekler tatsız tuzsuz bla bla gelinlik saçma eci bici gibi yorumlar yapıyorlar. Nası bi yarışma bu ya sora moralin bozulacak ay gelinliğim kötü müydü acep falan diye..

Evleniyosun ve cidden özel bir şey bence. Kendi ellerinle el alemin ağzına laf vermek söz ettirmek niye?? Dans şarkısına kadar karışıyolar valla. Biriktir git yap balayını yahu! Çok sinirliyim bilemezsin ah ahhh!!

Bir de sinir oluyorum yarışmacılardan ikisi benden iki yaş büyükmüş.. Yaşın ne başın ne çıkmışsın orda laf ediyosun sanki kırk yaşında gibi cık cık cık...İzledim ve strese girdim. Ben neden bunu izliyorum ki allam kurtar beni!

Fekat reklamlarda gördüm Ayşe adlı şahsın gelin arabasından istemekteyim çok fena.

Düşünmek istemiyorum stresten çıkamıyorum!!

2 yorum:

Piyaztheoz dedi ki...

B) sakin ol yahu
ajanslardan falan buluyorlar o kadınları.

bossa nova dedi ki...

o kadınları ve de ajansları döverim ki ben:)