30 Mayıs 2011

BİR ALIŞVERİŞ FENOMENİ: METRO ALTI

Kadınlar bu yazım özellikle size!
İnternetten alış veriş etmeyi pek sever olduk. Kıyafetlere internetten bakıyor, takılarımıza kadar internet araştırması yapıyoruz. Şimdik ben bu pek sevgili sizin benden iyi bildiğiniz sitelere giriyorum bakıyorum ene bi bakıyorum hatta; bizim metro altı diye tabir ettiğimiz Ankara şehrinin güzide havasız bölgesinde hep aynı şeyler.
Elbiseler, ayakkabılar falan hep aynı yani. Nette bakıyorum fiyatlar daha fazla. Tarzım olsa metro altından giyinirdim. Ha bakıyorum nette 50 tl kargo ekle 60a yakın bi fiyat bizim metro altında 45 tl hem de pazarlıklı. Bana kalırsa metro altı sabit tarzlı bu hanımlarımız için mutteşem. Eğer havasızlıktan bunalmıyorsanız bi gezin derim. Bak mesela şu ayakkabılar;
     
 Her yerde oğlum. Metro bunlarla kaynıyo. Kış boyu görmekten midem kalktı artık. Bence rahat 35-50 arası bulursun bu cins bi şeyi.

BAk şimdi bunlar var mesela    50TL.

  Bu kemerli elbiselerden alacaksanız nete gitmeyin METRO ALTI!!
Asıl babetler wuhuuuuu!!

 Bunun gibiler her yerde hem de 15TL!


 Bunlara hiç girmiyorum 5 e bile alırsın.

Bunları da kusabilecek kadar alabilirsin 10-15...

Gördüm bunlar nette hep 25 e falan satılıyor. Etmeyin gözünüzü sevem denemeden ayakkabı mı alınır hadi aldınız bunlara 25 TL falan vermeyin. Ankara'da bir yerde ne olursa her yere yayılır o bozulmamış, keşfedilmemiş yerler bulmak sıkıntılıdır. Ama göz görüyo bak bunları; bunlar her yerde! METRO ALTI!!

Asıl bak şunlar   bu yaz herkesin ayağında olacak. Netten alma bari. Ne diyorum METRO ALTI!


Ama daha büyük ricam giymeyin la bunları. Hepsi birer fecaat. Bıktı yani gözler bıktı ondan şeyediyorum.. Orijinal bi şeyler varsa bana da haber edin gözünüzü sevem ya ne bunlar yeaaa eeeef!

2 yorum:

Piyaztheoz dedi ki...

2010-2012 sezonu Türk dişileri spor formaları onlar yanlış bakmışsın sen. B)

bossa nova dedi ki...

aynen Oz:)