19 Ağustos 2011

Şanslı rakamım 6'dır ama o bile işe yaramaz

Bugüne kadar şansımın yaver gittiğinin hatırlamıyorum. Bilumum milli piyango genel müdürlüğü tarafından zıpçırıklanan şans oyununa param gitmiştir fakat bana kattığı, ufak bir sayının getirdiği amortiden öteye gitmemiştir. Kazı kazan oynayıp affedersin kıçı kırık bir 10 tl kazanan biri bile olmadım ben. İşin asıl sinir bozucu tarafı etrafımın şanslı insanlarla çevrilmiş olması. Bi şans oyununda 10 kişi lazım olsa ben listede 11. olduğumu görerek kahırdan kahra gark olurken diğer 10 kişi içerisinde istisnasız bir tanıdığım olur. 
Ailecek aslında bu konudan muzdaripiz. En son bi araba çekilişine lisedeki servisçi amcaya sony waio pc çıktığını gördüm; öyle ki bu amca engin bilgili ve şanslı bir insan olduğunu her daim hatırlatırdı.. Bizeyse yine nah çıkmıştı.
Her çekiliş sonucunda sikrıt yapmaktan bunalmış bir halde pc başında; "biliyorum iyi enerjiler, evrende ebenizin gözü gibi yaydınız benim pozitif düşüncelerimi, şimdi sökülün huleyn!!" diye açtığım sayfada ismimi görmeyerek "yalan lan bu sikrıt, çok sikimsonik bi şey hatta" diyerek olumlu düşünceleri terk etme yolunu seçiyorum.  
Şanssız doğmuşuz azizim. Memur ana-baba, çiftçi dedeler falan... E benim yol da yol değil, ne bekleyeceğidim ya... Ne mal ne mülk gelir şans oyunundan teeey teey. Kumar anlayışımız arkadaşlarımla oynadığım black jack ya da pokerde 10 kuruşlarımızı öne sürmekten ileri gitmedi. Okeyi bile bulaşığına oynadım lan şu hayatta, bana mı çıkacak 1000000tl!

4 yorum:

gerisi önemli değil... dedi ki...

bak şimdi, 6 bi defa çifttir, çiftten şanslı rakam olmaz, onu tek yapman lazım ve yanına 9 getir onun, 69 olsun, mis gibi uğurlu rakam işte :)

deden çiftçi, baban memur ise ters racona. çiftçi, işçi, memur ve daha üst olması lazım. sıralama bu olmalı. şimdi işçi sınıfı atlanınca olmuyor, bilinçlenme yok :) senin süreç bu yüzden doğru gitmiyor :)

bossa nova dedi ki...

çift rakamları, tek sayıları severim. 69 sayıdır travis, fekat ayıpçıdır biloğumun kırmızı noktası, +18 yıvarlak uyartmacı oldun pravo!

bence benim şansım böyle sıralama hatasından yaver gitmiyo cidden ühüü :(

Laida dedi ki...

her lotoda 6 tane bilet aliyoruz ama yok iste. ben o biletleri yirtmaktan biktim onlar bi amorti bile vermemekten bikmadi. bide guya evrene "bu sefer kesin cikcak ha koseyi donunce..." diye pozitif enerjiler yayiyoruz. yalan!

bossa nova dedi ki...

Laida, yalan o sikrıt bebeyim. Evren falan hikaye. En iyisi alnımızın teriynen kazanıcaz...