31 Temmuz 2009

Askeri tesiste slipli komutana arz'lı duyuru


Bugün askeri kampa gittik denize. Antalya- Karpuzkaldıran bilen bilir. Askeri ortamlardan ve de kimilerine göre nimetlerinden çok fazla yararlannan biri değilim asker çocuğu olarak. Ki o nimetlerden hoşlanmam da. Fekat yaz gelip de deniz mevsimi açılınca 3-5 kez giderim kampa.Her neyse bugün gittik denize; girdik içeri derken duyurular başladı. duyuru demeye bin şahit ister; yazılı dilekçe desen yeri, tamam resmi mesmi anladık da senin komutanlar çekmiş slibi şortu ebele gübele suda frizbiydi su balesi taklidiydi sen orda arz ederimli duyuru şaka gibi. Askerlerdeki ego problemi acilen çözülmeli bence. Rütbe takıntısı aşılmalı -şu anlamda; duyuruda diyor ki; generaller, subaylar, astsubaylar yani yukarıdan aşağıya ne karışık ne ters- eminim ki sıralama karışık olsa e.g: subaylar, generaller, astsubaylar biri çıkar itiraz ederdi. Sonuçta hepiniz aynı denize girip işiyosunuz kabul edin kimse senin üstün olmuyo orda.Bari tatilde aşın şu şeyleri. Bi ara hacı nağber arz ederim dedim. Güneşe dönüp luzumsuzsa söndür dedim. Arabaya binince önce emniyet sonra hareket dedim. Artık ben de düzenin bir parçasıydım. Rahattım hazıroldum.. Arz edildim über egolu oldum peh!

foto:deviantart



5 yorum:

Turist dedi ki...

o sliple birde dalganın geldiği yere otumuştur o, bak bakalım o zaman rütbe mütbe kalıyormu piii bütün kum dolmuştur içine temizle dur, bak bakalım normal insandan farkı kalıyor mu onun al sana umut sarıkaya tipi mutsuzluk!

Piyaztheoz dedi ki...

karpuz kaldıran candı sonra bıyıklrım çıkmaya başladı ve büyüdüğüm için askeri kartı olmayan beni oraya eniştemgil ile almamaya başladılar. şimdi canmıdır bilmiyorum şimdi kardeşim gidiyor geçi neyse...

bossa nova dedi ki...

turizanım kızım he o kumlara dalıp duşta donlarını boşaltıyolar hakketen. bence asıl mutsuzluk şöyle olabilir; duş alınan sırada 2 sliplinin yanyana duş alması ve de o malum boyda bir çocukla ilgilenmek zorunda olmak..

bossa nova dedi ki...

the oz; yaşını tahmini ben olarak algılıyorum ve de o zamanki tadı yok be yaa diyorum ve de bence beach park diyorum:)

Piyaztheoz dedi ki...

B)