08 Temmuz 2009

BOK


Yazacak şey bulamadım. Bugün denizde bok gördüm afedersin, bu sene ilk gittim çok heves ettim ya biri içine sıçtı. Tüm şevkim kaçtı denizden çıktım, ağlamaklı oldum ulan ulan dedim salon kadını edamı bırakıp bu sıçanı bi bulayım dedim.. Ama boküçüktü okuyucu çocuk bokuydu tevekkeli. İşin içine çocuk girince insan bilemiyo tabi ne yapsın. Bok boyutundan insan teşhisi yaptım çocuk dedim, ufak dedim. Belki de az yemiş bir erişkindi. Bilemiyorum. Çıkınca tıpa takılsın denize girmeden dedim ama olamazdı ya. Elinde tıpası denize gireni kontrol edemezdi ya biri. İşte o yüzden saçmaladığımı farkettim. Ağlamaklı hamağa uzandım sevgilimin yanına. Boklu sudan çıkmış halimle kabul etti beni. Seviyo lan dedim içimden..
Çok terbiyesiz oldum farkındayım. Hiç yakışmadı bana ama sinirliyim be okuyucu, çok sinirliyim.. Böyle mi olacaktı böyle mi olacaktı Tanrım günahımız neydiiii günlerine döndüm, çocukluk yıllarımda tüm psikolojimi altüst eden bu dizi ve şarkıyı hatırladım sonra oturdum ve dedim ki oha oğğhaa hatta, bunca satırı bir bok için mi yazdım.. Evet..

foto:deviantart



----------------
Now playing: Red Hot Chili Peppers - Shit
via FoxyTunes

11 yorum:

stickman dedi ki...

bok var böyle şeyler yazıyosun dicem ama nitekim bok var zaten. su yuttun mu diye merak ediyorum aslında. ki yuttuysanda sadece boklu su yutmamışındır. o boku yapan çocuk çişinide yapmıştır. :P denizede giremem artık ben. halbuki ne iyi yüzücüydüm allah canımı almasın.

gerisi önemli değil... dedi ki...

pek alakası yok ama;

sıçtığı boka bakan kişinin psikolojik sorunları olurmuş. acaba o çocuğun da var mıdır?!

bossa nova dedi ki...

sevgili stick bok vardı denize gittim sanki.. oranın da boku çıkmış. inan yutmamış olmayı umut ediyorum zira hatırlamıyorum. fekat seni 3 tarafı denizlerle çevrili cağnım ülkemizin sularında bir yunus edasıyla yüzerken görmek isteriz;)


gerisi önemli değil; çocuğun psikolojisi değil de benim dibimde yüzen bir bok löpçüğü görünce psikolojim bozuldu:S

Büşra Bayram dedi ki...

hade işendi kabul ettikte, bi de sıçmışlar mı :D bu da güzel, daha neler görcez dicem ama bakim... eet başka bişi kalmadı :D

Muhammet dedi ki...

Efenim bu kadar önemli bir meselede bizleri bilgilendirdiğiniz için 90 milyon adına teşekkür ederiz.

bossa nova dedi ki...

hayal meyal; evet sanırım başka bir şey kalmadı, bu ilk vaka değil tabii ama daha önce hiç burun buruna gelmemiştim. daha önce hep bok var derdi biri deniz boşalırdı. bu kez o haberi yayan oldum ben:(

bossa nova dedi ki...

muhammet; rica ederim efendim görevimiz;)

Turist dedi ki...

seni çok iyi anlıyorum bossa nova, aynı şeyi ben de yaşadım, bu olayı unutmak için çeşitli terapilere katılabilirsin, akupunktur olsun, şok tedavisi olsun :P ya da milyonların sevilen ilacı xanax'la o denize tekrar girebilirsin, istersen sen de sıçarsın..
off git gide iğrençleşiyorum evet.

bossa nova dedi ki...

turist; hihihi sıçan olmak nası bi duygu acabaaa:)yüzen bok yaptım ben naaaabeeer:)

can dedi ki...

bu nedenle tuvaletteyken sonunu dusunecegız.. bunun arıtması yok denıze bırakıorlar az yıyıp az bırakacagız dıyecegız..

bossa nova dedi ki...

can; antalya'da bu arıtma sorunu büyük oranda çözüldü aslında; ama seninki de iyi çözüm olmuş:)