20 Temmuz 2009

İş arkadaşım bir gerizekalı


İnsanın iş arkadaşı ne önemli bir faktördür a dostlar. Doğal birini seversin; espriyi olay üzerine yaparsa gülersin ama espri yapıcam diye kasıp iyice batarsa kaçın... Birilerine yaranmak için hediyevari kendilerinin olan şeyleri verenlerden hoşlanmıyorum. Gerçekten içinden geldiğine inanırsam ne ala.. Hediye almayı da vermeyi de çok severim zira.
Şimdi ben bu konuya nerden mi vardııım?
Şöyle ki sevgili okur biz 3 kız çalışıyoruz ve de biri sonradan katıldı. Kendisi 1 sene Amerikusta kalmış o yüzden dolayı İngilizcesi iyidir diye tahmin ediyorum hiç konulurken duymadım çünkü. Herneyse anam bu kız bir mıy mıy bir salaaaaak, sanki beyin kıvrımları ütülenmiş bir malak! Ayy deli ediyo bizi(ilk 2yi) 5 dakkalık yolu gitmek için 20 dakka önce yola çıkıyo 'ahh, evet erken biliyorum ama yürümek istiyorum, çok yavaş yürümek' gibi bir cümle kurdu dün. Sanırsın ki şairlerden İbrahim Sadri böö:S
Ay okuyucu inan çok doluyum dedikoduya ihtiyacım var. Kız saçma sapan sorular soruyo! Çocuklar uyuyodu diyorum aaaa tek başlarına evde heee!! diyo safmın nen yaaaarebbi sana akıl versin ulan kadın evde ben olmasam çocukların uyuduğunu ne biliyiim!!
Allah buna çocuk emanet edene de akıl versin ya neyse.. Çıldırdım dün iyice bu saçma sorulrından. Amerikadaydım diye hava atmayı biliyo daha çan eğrisinden haberi yok malın. CC aldım diyince illa bölüm İngilizce olmalıymış gibi davrandı dün gerzek! Allaaaaaam çıldırıciiiim! Akıl fikir ihsan et sen bu salaklara... Benim de bunu görmemi sağladığın için Teşekkürler Allah'ım!!Dinimiz amin!

foto:deviantart

4 yorum:

Turist dedi ki...

genelde şöyle olur; aptalcık için tam yolma eylemine geçecekken ağlar ve acıklı hikayesini anlatmaya başlar, ve bizler de inanıp acırız, iyi davranırız, ama o kız asla değişmez ve hayata bir mal olarak devam eder.. yapacak pek de bir şey yoktur, onlar vardır..

bossa nova dedi ki...

turist evet bir MAL!

Turist dedi ki...

yalnız bossa bu cümlende bir şey var ya ne biliyim yani özne hatası mı desem ehehhe

bossa nova dedi ki...

ay pardon ama anlayın artıkın canım iş arkadaşım mal olan eki eki:)