14 Mayıs 2009

..iç sesim dünyaya taştı, doğumgünümü kutladı..


Bir gün bir gün bir çocuk akşam yatmış uyumuş, sonra kalkmış bakmış ki büyümüş; güya ama güya şakacıktan yani.. Aslında ne kadar büyüse de seneler ona yenilikler değişiklikler getirse de içinde saklı kalanların, isteklerinin hep küçük kaldığını ve değişmediğini görmüş. İşte o kız bugün yirmicik olmuş. Aslında yirmibircikmiş de yirmicik diye diretiyomuş hala. 

Bundan şu kadar yıl öncesi yokmuş olmamış, unutulmuş, hatırlanmamış. Kendini silip atmış, buruşuk sayfada kısılı kalmış, tarihten çıkamamış. 14mayıs aslında hep bir yalanmış. Saçı uzamış kesilmiş, susmuş konuşamamış, pısırık değil ama içinden bağıranmış. Dışarı taşan öfkesi hoş karşılanmazmış. Ne sövmekle kalırmış ne de söz söylermiş. İşte böyle ikilemliymiş, yok çift kişilikli değil de aslında iki dünyalıymış. İç dünyası dışardakini içinde eritecek kadar kocamanmış. İyi ki doğmuş. Doğum günüm kutlu olsun. Beni seviyorum...

foto:deviantart

13 Mayıs 2009

nevsel nefret

Nev o gitarın var ya sana girsin, kadınsız kal e mi! Ver çabuk 7 tl mi, Marmara'nın şenliğine gittim geçen gün. Sevgili Nev bizlere sürprizlerle dolu bir konser verdi, öyle ki kendisi sarhoş olduğu için hatırlamaz heralde. Yahu adam madem konserin var niye sıçıyosun bile bile? Bir de bağırıyo bigün hayatta sıçarsanız beni hatırlayın, ben her sıçtığımda o b.kları sana yollarım anca. Çok fena nefret ettim senden. Şaarkılarını seviyodum, ama sana çok sinirliyim tamam mı! 7 tl mi geri ver çabuk.

10 Mayıs 2009

Zıpzıp Uçuç


amanınn bu popmundo ne sarıcı bir illettir benim için yarebbi, bundan bi kaç ay önce söz verdim kendime bıraktım karakterim ölsün sardırdı gidiyo bırakmam lazım diye kendimle cebelleştim. İşte sonra bana ölüyoğğ diye mail gelince ay yavrum ya yazık ölmesin bari dursun en azından hayatta falan diye gittim ilgilendim azcık falan. Şimdi tekrar ciddi ciddi konser vermeye başladım celebrity oluyoum:S Bırakıcam bu kez ölsün ya napıyım:( 

Bugün anneler günü, kutladım annemin anneler gününü. Kapitalizm yaptı yapacağını hediye almadım ama millet neler almış piiii!

Yurttan çıkmak istediğimi bugün babamla konuşucam, hararetli bi tartışma bekliyor beni, ama ne kadar çabuk o kadar iyidir. 

Sevgilim iki gündür saat 3 te kalkıyor ve o kalkana kadar canım acayip sıkılıyor. Kaksana yaaaa! püf:S

İstanbul bugün güneşli ama yer yer serin, kafam allak bulak, başımda kavak yelleri:) 

Kavak yellerinde nooğlmuş yaaa! Aslıynan Efe işi pişirmiiş! Deniz Mineyi öpmüş yine bunlar 4lü yapsın kaçarı kurtuluşu yok artık..

Hayatımda gördüğüm en entrikalı dizilerden biri aşk-ı memnuuğ. Oha çüş. Her kapıdan çıkışta bir şok ifadesi gösteren insanlarla dolu reklamları bile entrikalı argadaş..

Dün bi iş başvurusu için şu numarayı arayın diyen bi yer gördüm, aradım 1.17 dak. da kapandı her seferinde. Bu kadar mı yalancı, bu kadar mı dolancısınız pii size de.

Yurdun bilgisayar odası diye bi yeri var, yuvarlak masa etrafında herkes laptop ıyla oturuyo sanki çok önemli bi toplantı varmış gibi, oysa millet msn de slm, asl, nbr takılıyo öyle. 

Bir erkek 10 günde nasıl kaybedilir diye bi film var. Konusu sıradan ve tahmin edilebilir ilerlese de can sıkıntısına 1 doz iyi gelir. Eğlenceli valla:)

Depeche mode daki elemanlarda Benjamin Linus tipi var hepsinin ifadesi aynı sanki ya da bana mı öyle geldi?

14mayısta depeche mode geliyo, benim doğum günümde.. Bana sürpriz yapmak isteyen var mı?? WRONG WRONG!

Dün mayıs diye bi yere gittim hemen yanında nisan cafe vardı:)

Ben anneler gününde doğmuşum, çok fena bir hediyeyim yani.. 

Her sene adıma üniversitelerde şenlik yapılır hepsinde en hoş sanatçılar benim doğum günümde çıkar. O derece değerliyim, megaloman ve de züpper egoluyumdur aynı zamanda.

foto:deviantart

05 Mayıs 2009

Sismik yurt bulantısı böö

İstanbul' a geldim ve Antalya'dan daha sıcaktı bugün hava. 

Antalya'da sağanak yağmur vardı ve ayaklarım sırılsıklam oldu. İstanbul'a indiğimde ayaklarım hala ıslaktı fakat hava gayet güzeldi. 

Yurttan nefret ediyorum. Hayatımda nefretle anacağım yer olarak tarihe kazınacak. Eve çıkıcam ve hıh diye geçicem önünden. 

3hafta sonra okula gidicem çok garip oldum, ders saatimi unutmuşum o derece. O değil de yarın  deli gibi derslik arıcam bi de. Geldim şennik olcak ben geldim diye:D Havai fişek de atarlar allaama:)

Yarın gidip çiğ köfte yicem hemen. Nası özlemişim. Olmadı akşama şarap içerim Başak'ı da alıp. Yurttan olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum. Arkadaşımda kalıcam 1 ay kira masraf paylaşıcaz yoksa 22 gün yalnız kalcam odada, iyice depresif olurum ben.

Püffsss sıkıldım sıkıldım uçmak istiyoruum şalalala yalın ayak yere basmak istiyoruuum!!

04 Mayıs 2009

2 gr jojoba ve portakal yağı sür ferahla oh oh


cildimde saçma sapan şeyler oluyor, merakla izliyorum.

Bir de bugün forumları okudum ne çok insan cilt rengini açmak istiyomuş şaştım kaldım. Kısa süre sonra etrafta milyonlarca maykıl ceksın görebiliriz hadi hayırlısı. 

Nicole Kidman arapkızı kremi kullanıyor diye bir şey okudum forumda bir de. Nicole'un işi yok sizin 5tl lik arapkızını kullanıcak peh!

Doğal yöntem dedikleri şeyler bana daha zahmetli geliyor. Yok yılang yılang yağını 2 gram portakal yağıyla karıştırıp bir b vitamini kapsülü ekle, 2 gün gün batımında başının üzerinde 5 kez çalkala 8. hafta sabah 5 te yüzüne sür, 9 da yıka göz torbaların yok olucak falan fıstık. nedir bunnar yahu?? işe yarar belki, tamam güzel doğal da; hepsini al karıştır çalkala çok zahmetli geliyo bana??

Aklıma takılan bir sürü şey var ama doktor karşısına çıkınca çok heycanlanıyorum. Çocukken doktorum çok kazulet bi adamdı. Tee o zamana dayanan bir korkum var. Yakında soruları hazırlayıp da gidicem, yazıp yazıp sorucam o derece. Ama uzman tv diye bir şey var ya güzel bi şey işe yarıyo aklına takılanlara cevap bulabiliyosun.

Sağol uzman tv, sıçiim sana cilt!

foto:deviantart

03 Mayıs 2009

çok yaşlandım çocuk kalbimle teşekkürler

Anneme;

Saplantılısın, takılmışsın bir şeye. Görmüyorsun bile canının bir parçası ne yapmakta, neler hissetmekte. Çaresizliğini ve derin halini görmüyosun bile. Neler yaşadığını merak etmekten bile  korkuyosun, sorgusuz sualsizsin ona karşı. Belki isteklerinden korkuyosun. Ona yaklaşmaktan... O konuşurken çok kez dinlemiyorsun bile. Aklında hep saplantıların. Saplanmış kalbine belki hem de beynine. Ama bir kez de onu düşünsen ne olur ki.. Belki bilmediklerin vardır ve belki de hayatta sizden istediği o azıcık şeylerden birini isteyecektir çok içten, kalbinden. Mutluluğu için sizin çok da bir katkınız yokken belki de bir katkınız olucaktır nadirlerinden. Bi anlasan, bi dinlemeye çalışsan... Bir kez de sizi üzen o olsa. Bu isteği olsa ve çocukluğundan bu yana büyük insan gibi yaptığı fedakarlıların bi karşılığını vermiş olsanız, bir kez de ona boyun eğseniz ne olurdu ki...

01 Mayıs 2009

inşaatlar açtı çimlerde yaz geliyor sevinsem mi

Tüm emekçilerin bayramı kutlu olsun, baharım mutlu müjdeleri gelsin dursun :) Bu güzel başlangıç biraz farklı devam edecek sanırım...

Bugün inşaat sesiyle uyandım. Kalktım pencereyi açtım; matkap sesi duydum. Apartmanın sekizinci katındaydım, çimlere metrelerce uzaktaydım. Balkona çıktım, dışarı baktım; binalar vardı bir tarafta öteki tarafta papatyalar doluydu; beş yıl sonrasını düşündüm. Eminim ki evimizin önündeki portakal bahçesinin beş ayda yok olduğu gibi birkaç ayda yok olacaktı papatyalar. Gün geçtikçe kapanan deniz manzarası yok olacak balkonumuzun sahnesinden ve o esinti de gidecek yakında... Zaten binalardan bu kadar sıkılmışken Antalya da yaptı yapacağını; bahçeler, yeşillikler benim de dahil olduğum apartmanlarla katledildi iyice.

Şuanda Antalya'dayım ve dün Kaleiçinde gittiğim barların-cafelerin önünden geçtim ki bir kısmı kapanmıştı, insanlara baktım, ordan çıkıp dolaştığımda, etrafa bir kez daha baktığımda ne kadar berbat bir yere dönüştüğünü bir kez daha anladım buranın. On beş yıl öncesini düşündüm, şimdiye baktım.. Gün geçtikçe harabeleşen görüntüyü geriye sardım... Olmadı, kurtaramadım. Bu berbat şehirleşme ve berbat çarpık kentleşmenin en iyi örneklerinden biridir heralde burası. Binaların çarpıklığı, katların alakasızlığı, ne biliyim iyice bi soğudumm buradan. İçim acıdı sonra sanki kendi parçamdan soğudum, beni büyüten şehir; sana ne olduysa geri dönemez misin:(

foto:deviantart