11 Ocak 2009

I'nın altındaki fıstık kabuğu


bilgisaya başında abur cubur ye film izle derken ben olayı baya abarttım şu son zamanlarda. Durmak dinlenmek bilmeden ye iç ve de zıç modundayım. Ömrümde yemediğm fındık,badem ve tuzlu fıstığı yedim. Ömrümde oturmadğım kadar bilgisayar başında kaldım şu son zamanlarda. Nedenk nedenk hemencik söyliim savunma mekanizması ve bilinçaltı. Evat aynen öyle zira finallere çalışmamak için elimden geleni yapyorum ve kendime engel olamıyorum, okuyorum anlamıyorum, İngilizceyi Türkçe okuyorum. Deli gibi oldum yani. Bu sürekli yeme dönemlerim benim her final dönemimde hortlayan başbelaları halini almış durumda. Sürekli markette çikolata, abur-cubur bölümünde dolanan bir gızım ben artık. İki hafta kadar da böyle devam edicek sanırım.

Şu yeme modundan bir türlü çıkamadığımdan klavyemin içi yiyecek dolmuş durumda. 'ı' nın altındali fıstık kabuğu üç gündür çıkmyor ve ı yazmak için daktilo tuşuna basar gibi pattadanak indiriyorum parmağımı üstüne.

Yeter artııık! Defolsun finaller de normalleşiyim ben de. Klavyemin altındaki sofraya karıncalar toplanmadan kurtulmam lazım bu moddan!

foto:deviantart

1 yorum:

jale ceylani dedi ki...

Hahahaha süper :D))) Benim klavye de içeceklerden yapış yapış oluyor :D)))