16 Ocak 2009

sevgi pıtırcığı ağlak mazoşist


Sevgi pıtırcığı insanlara hayranımdır -bir tanesi oda arkadaşım olur- o nasıl bir hayat tarzıdır; kardeşim sen hiç mi sinirlenmez, hiç mi üzülmezsin! Bak ben mesela; zaten yapıyo olduğum bir şeyi yapmam için tekrar biri söylerse çılgına döner etrafı birkaç toz bulutuyla donatır manga damlası oluştururum adamın kafasının yanında. o derece deliririm yani. Nasıl oluyor da bu insanlar hiç sinirlenmeden bir insan evladı gibi - ben insan diyemedim melek miniz nesiniz siz nan- nasıl olabirsiniz?? Bir tedavisi, yöntemi, kapsülü neyin varsa bana da söyleyin içem güzelleşem. Sinirlenince çok bön oluyorum ben bi de, yüzüm düşüyo falan sevmiyorum kendimi o zaman. Aynaya bakıp ağladığımda da sevemedim zaten hiç. Bi de aynaya bakıp ağlayınca klip çekesim geliyo benim. Arkadan hafif müzik olcak böyle. Aaa bi de ruj sürüp elimin tesiyle siliyorum ben bazen böyle kliplerdeki gibi çok zevkli oluyo. Ağlayıp rimelin akınca hele iyice süpeer gözüküyosun. Ağlayam mı, gülem mi bilemedim. Sinir olmadan yaşanmaz ki ya. Arada bir kafa kırma isteği de güzel ama diğ mi...

foto:deviantart

4 yorum:

stickman dedi ki...

hiç sinirlenmeden olur mu yavv. saolsun komşularım bu konuda bana çok yardımcı oluyolar. adam sabahın 7'sinde kömürlükte odun kırıyo, merdivenlerden deli danalar gibi iniyo. derisini yüzerek öldüresim geliyo.

bossa nova dedi ki...

stickman o ne ya! öyle komşu olsa ben o odun kırdığı baltayla kafasını kırarım:) yaaaağni sen yine sakin ol da...:)

cesetizleri dedi ki...

çok fazla var.. bazen ben de öyle olabiliyorum. en çok da buna şaşırıyorum :D

bossa nova dedi ki...

ne güzel işte cesetizleri keşke ben de 7/24 sevgi pıtırcığı olsam da, her ortamın neşesi, gönüllerin kraliçesi olsam..ama olamıyorum asabiyet var biraz;)